Dermatologjia dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme
ISD-INSTITUTI I STUDIMEVE DERMATOLOGJIKE DR. MIKEL MANTHO NAKUCI

RRUGA E KAVAJES, PRANE CONDOR CENTER, ISH PARKU I AUTOBUSAVE, 1000 - Tiranë

0683017090

dermatologist@nakuci.eu