Mobilie për zyra | Mobilie - prodhim me shumicë
MOBILERI PRESTIGJ

BLV. GJERGJ FISHTA, PRANE ISH EKSPOZITES, 1000 - Tiranë

0682024998

0682079431

mobileriprestigj@gmail.com

http://mobileriprestigj.al/

Përshkrimi:
Mobileri Prestigj eshte prej 15 vitesh ne treg.Ekipi ynë ka një përvojë të cmuar ne mobiliet e zyres, angazhim për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm si ne nivel lokal edhe në qytete të tjera. Mobiliet tona ofrojnë zgjidhje te plotë për biznesin tuaj. Keni nevojë për një furnizues të besueshëm për zyrën tuaj, na kontaktoni dhe do te përshtasim një pakete për ju. Qëllimi ynë është të ofrojmë zgjidhje konkuruese për mobilimin e zyrave tuaja së bashku me shërbimin profesional,produkte cilësore dhe të ndërtojmë marrëdhënie partneriteti të qëndrueshme me klientët.
Detajet:
Dërgesë në adresë
SI
Mundësi parkimi:
NO
Mundësi kthimi:
NO