ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 12 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

RRUGA PANORAMA, PRANE HIPOTEKES
1000 - Tiranë

phone_iphone

0686034558

mail_outline

info@intermedica.al

Përshkrimi:
Jeta kërkon kujdes. Këtë e gjeni tek Intermedica. Ne e dimë se çfarë pacientët kërkojnë, ndaj jemi në shërbim të tyre. Kjo është motoja mbi të cilën Intermedica u krijua në vitin 1996. Intermedica realizon çdo analizë që përshkruhet në literaturën mjekësore, deri në nivel të biologjisë molekulare të ADN-së dhe ofron nivelet më të larta të cilësisë dhe saktësisë së ekzaminimeve laboratorike, falë stafit të kualifikuar dhe bashkëpunimit me klinikat më në zë botërore. Intermedica është i vetmi rrjet laboratorik që ofron sot teknologjinë më të avancuar të analizatorëve, i pari në llojin e tij i cili i është nënshtruar kushteve të certifkimit të Cilësisë dhe Menaxhimit.
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 07:00-20:30
  • Martё 07:00-20:30
  • Mёrkurrё 07:00-20:30
  • Enjte 07:00-20:30
  • Premte 07:00-20:30
  • Shtunё 07:30-17:00
  • Dielё Mbyllur
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3