FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
TELEFONI

VODAFONE

04 2283 072Për klientët me parapagesë: 140 (Pa pagesë)Për klientët me kontratë: 149 (Pa pagesë)
04 2283 331

INFO
Vodafone Albania është pjesë Vodafone Group Plc, kompani lider në botë në fushën e komunikimeve elektronike si dhe një nga kompanitë më të mëdha të telefonisë celulare në botë, e pranishme në 26 vende të botës, dhe partner me rrjete të tjera të telefonisë celulare në mbi 52 vende dhe me rrjetin e telefonisë fikse në 17 tregje të botës. Që prej momentit të parë në tregun Shqiptar, Vodafone Albania ka shënuar një performancë të mirë në treg, duke i ofruar mbi 2 million konsumatorëve në Shqipëri një gamë të gjerë dhe të një cilësie të lartë shërbimesh komunikimi zanor (voice) dhe të dhënash (data) dhe duke siguruar që klientët të përdorin rrjetin më të mirë të telekomunikacioneve, të përfitojnë nga shërbimet inovatore dhe cilësore si edhe me një rrjet prej 145 dyqanesh në të gjithë vendin të cilat ofrojnë shërbim çdo ditë. Aktualisht, rrjeti i telefonisë celulare GSM i Vodafone Albania mbulon 94.2% të territorit të Republikës së Shqipërisë dhe arrin deri në 99.8% të popullsisë shqiptare në zonat urbane dhe rurale. Vodafone Albania është operatori i parë që prezantoi shërbimet e teknologjisë 3G në Shqipëri në Janar 2011 dhe së shpejti sjell teknologjinë 4G për të gjithë klientët Vodafone.

PHOTO

VIDEO

HARTA

Lista e Degëve

2 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

Vodafone
telekomunikacion
internet
3g
komunikim
telefon
smartphone
aparate
dyqan
sherbim
mesazhe
telefonata
kompani
celular
aksesore
tablet
telefon
operator
rrjet
teknologji
sinjal
biznes
fondacioni
roaming
vodafone club
aplikacione
sherbim data
komunitet
paketa mujore
oferta
mobile

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss