FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
RIPARIM GJENERATORESH

REMONTI ELEKTRIK ELBASAN

0682570852

INFO
Remonti Elektrik me një experiencë pune 38-vjeçare, merret me riparimin e mesëm dhe kapital të makinave elektrike dhe të transformatorëve elektrikë. Personeli teknik i ndërrmarrjes jo vetëm ka arsimin e duhur profesional, por ka edhe eksperiencë të gjatë pune (mbi 30 vjet), në këtë ndërrmarrje. Remonti Elektrik Elbasan përfaqëson ndërrmarrjen më të kompletuar dhe me experiencë më të madhe në rajon (Shqipëri, Mal i Zi, Kosovë dhe Maqedoni).

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

2 rezultatet e gjetura

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss