FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar FOTOGRAFE

FOTOGRAFE

16EMILJANO FERKO

TIRANA, RRUGA E BARRIKADAVE, PRANE SHKOLLES SAMI FRASHERI 044 808 1970695384205
FOTOGRAFE

17FELIX BILANI

TIRANA, RRUGA MARGARITA TUTULANI, P. 3, SHK. 3, AP. 37, PRANE SHKOLLES PETRO NINI LUARASI 0672617139
FOTOGRAFE

18FLORION GOGA

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, PERBALLE ISH-EKSPOZITES SHQIPERIA SOT 0695655551
FOTOGRAFE

19FOTO CLASSIC

SHKODER, RRUGA GJYLBEGAJ, P. FISHTA 2, PRANE RADIO SHKODRA 0692038788.
FOTOGRAFE

20FOTO KADIA

SHKODER, BULEVARDI ZOGU I, PARRUCE 0692080768.
FOTOGRAFE

21FOTOGRAF ALEKSANDRI

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. AGIMI 0692570146
FOTOGRAFE

22FUSHA PHOTOGRAPHICS

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, P. 2, SHK. 10, PRANE ETC 06920610580682074307
FOTOGRAFE

23GENT ONUZI

TIRANA, RRUGA MYSLYM KETA 0693568971
FOTOGRAFE

24GENT SHKULLAKU

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, PRANE REDAKSISE SE GAZETES KOHA JONE 0692026412
FOTO STUDIO DHE STAMPIME FOTOSH, FOTOGRAFE

25ILEN

TIRANA, RRUGA HOXHA TAHSIM, KRYQEZIMI I PORCELANIT ME UNAZEN 04 2371 0740685309852
FOTO STUDIO DHE STAMPIME FOTOSH, FOTOGRAFE

26KOTONI

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, PERBALLE VIZION PLUS 04 2239 53204 2406 2660682023300
FOTO STUDIO DHE STAMPIME FOTOSH, FOTOGRAFE

27L STUDIO

TIRANA, RRUGA ARKITEKT KASEMI, P.56/1, MIDIS KRYQEZIMIT TE PORCELANIT, PRANE ISH POLIKLINIKES IRANIAN 04 2364 9920684038922
FOTOGRAFE

28LAURA BONATI

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, P. 22/1, K. I, PRANE KREPERISE 0684078180
FOTOGRAFE

29LEDIO

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, P. 54, PERBALLE ANIMA 0692101602
FOTOGRAFE

30LEON CIKA

TIRANA, RRUGA ABDYL FRASHERI, P.16, SHK.1, PERBALLE LIBRIT UNIVERSITAR 04 2244 9950682027988

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss