FAQE TE VERDHA
Twitter Facebook

Celesi APP

Provo App tonë për Smartphone & Tablet!

Celesi ka krijuar një mjet të lehtë dhe të shpejtë për të ndihmuar ata që janë gjithmonë në lëvizje

  • Lehtë për t'u përdorur
  • Falas
  • Gjithmonë në majë të gishtave tuaj të gjithë informacionet e duhura mbi gjithçka që na rrethon
  • Orientim në hartë
  • Mapping direkt i aktiviteteve rreth vendodhjes tuaj
  • Kërkim i avancuar për të gjtha nevojat tuaja

 

Zhvillues

Celesi - Mathema

Kategori

Utiliy

I disponueshëm mbi

android

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss