FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
MBUSHJE TONERASHKANCELARIFOTOKOPJE, PRINTERA, SKANERA

ALBA TONER

04 2244 595052 234 439
06720706640672070665.

INFO
Alba Toner kryejne aktivitetet e rigjenerimit, rimbushjes, testimit dhe amballazhimit te cartucave te printerave laser e inkjet per te gjitha llojet e printerave . Alba Toner me nje eksperience 13 vjecare ne fushen e rigjenerimit dhe rimbushjes se cartucave te printerave, vijne prane konsumatorit me cmimet me konkuruese ne treg duke ofruar garanci 100 % per cdo blerje. Ata i gjeni ne Tirane si dhe ne dyqanet ne Fier , Berat , Lushnje , Shkoder , Durres , Pogradec.

PHOTO

VIDEO

HARTA

Lista e Degëve

3 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

Alba Toner
Tonera
Bojra Printeri
Rimbushje Tonerash
Rimbushje Bojra Printeri
Toner Expres
Fotokopje
Kancelari
Printer
Toner sherbim taxi
Boje kompjuteri
Cartridge
Refill
Toner laser
Inkjet
Samsung
Hp
Lexmark
Xerox
Canon

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss