FAQE TE VERDHA
sponsorizuar
KOMPANI SIGURIMI

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

04 2233 308
04 2250 220

INFO
Është kompania më e madhe e sigurimeve në vend, lider i tregut shqiptar. Me shtrirje të gjerë edhe në Kosovë dhe Maqedoni dhe pejsë e një prej grupeve më të fuqishme austriake UNIQA Insurance Group, SIGAL UNIQA ofron mbi 40 produkte sigurimi për jetën, shëndetin, pasurinë dhe automjetin. Bazuar në statistikat e AMF, SIGAL UNIQA renditet e para në pagesën e dëmeve dhe paguan rreth 70% të dëmeve shëndetësore që ndodhin në tregun shqiptar të sigurimeve. SIGAL UNIQA ka një staf prej 1100 punonjës dhe agjentë dhe qindra pika shitje në të gjithë Shqipërinë.

PHOTO

HARTA

Lista e Degëve

1 rezultatet e gjetura

DETAILS

Produkte/Shërbime

sigurim
shendet
siguracion
makine
udhetim

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss