FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KEMBIM VALUTOR

KEMBIM VALUTOR

102

TIRANA, RRUGA LUIGJ GURAKUQI, PRANE SHESHIT AVNI RUSTEMI 044 507 698
KEMBIM VALUTOR

228 NENTORI SH.P.K

TIRANA, RRUGA SKENDER KOSTURI, GODINE 2 KATESHE, PRANE STACIONIT TE TRENIT, K. I 0692766111
KEMBIM VALUTOR

3A&C

FIER, RRUGA KASTRIOT MUCO, LGJ. 29 NENTORI 06920562910682151139.
KEMBIM VALUTOR

4A.B.I EXCHANGE

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, ISH GODINA ZERI I POPULLIT 04 2274 43104 2221 8550696054117.
KEMBIM VALUTOR

5ABI

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I 0692054116.
KEMBIM VALUTOR

6ABI

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, P. NOKA, 100 M PARA VIZION PLUS 0696009754
KEMBIM VALUTOR

7ADON

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, P. 3, TE UFO DENTAL 0682084700.
KEMBIM VALUTOR

8ADVI

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, TE SHALLVARET 0695897109.
KEMBIM VALUTOR, , TRANSFERTA PARASH

9AES EXCHANGE

GJIROKASTER, RRUGA E TREGUT PERBALLE FACE CLUB 084 266 640084 266 6400692065855.
KEMBIM VALUTOR

10AGLI

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, POSHTE KLINIKES DENTARE UFO 0682020676
KEMBIM VALUTOR

11AJAZ BEDINAJ

VLORE, RRUGA SADIK ZOTAJ 0693955611
KEMBIM VALUTOR, INSTITUCIONE FINANCIARE

12AK - INVEST

TIRANA, RRUGA DED GJO LULI, NR. 2/3, TEK PIAZZA 04 2240 14704 2274 7430692088200.
KEMBIM VALUTOR

13AL EXCHANGE

TIRANA, RRUGA E DIBRES, NGJITUR ME FOTO ULQINI 0682128310.
KEMBIM VALUTOR

14ALB-FOREX

TIRANA, RRUGA IBRAHIM RUGOVA, SHK 7, PERBALLE TAIWANIT, POSHTE GERALDINA SPOSA 04 2269 0880692085561.
KEMBIM VALUTOR

15ALB-KREDIT

TIRANA, RRUGA DED GJO LULI, NR. 1/14, MIDIS TELEKOM DHE PROCREDIT BANK 04 2228 92904 2228 9290692095802.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss