FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

1 KLINIKA SHQIPTARE

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA 0682073245
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME, KLINIKA DENTARE

23 YJET

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, STACIONI I FUNDIT SAUK 04 2467 83704 2467 8370686041412.
NEUROLOGJI , OBSTETRI-GJINEKOLOGJI , ORL , ORTOPEDI , ONKOLOGJI, KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

3ALBATURK

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, P. KLASIK KONSTRUKSION, SHK. 1, K. VI, AP. 23, NE FILLIM TE RRUGES PJETER BUDI 04 2375 9670692020433.
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

4ANA PARRUCA

TIRANA, VAQARR 0682021114
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

5ARBEN HAXHIHYSENI

DURRES, RRUGA HAFIZ PODGORICA 0695595573
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

6ARTA BICI

TIRANA, RRUGA MEDAR SHTYLLA, AFER BANKES INTESA SAN PAOLO 0682187292.
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

7BIOREKA

DURRES, RRUGA HAJDAR DUSHI, LGJ. 5 052 226 2820692375979
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

8BLERINA KADIU

TIRANA, RRUGA ALI KELMENDI 0694418590
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

9BLUE MEDICAL CENTER

TIRANA, RRUGA BARDHYL, NR. 101, PRANE ISH GALANTERISE
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

10DASHAMIR MURATAJ

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA 0668009847
DERMATOLOGJI , KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , QENDRA ESTETIKE , MASAZHE, RELAKS DHE TRAJTIME KURATIVE , KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

11DERMOLIFE MEDICAL CENTER

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI, P. 4-KATESH, K. II 04 2378 02204 2378 0220692099780
Poliklinika Dermolife kryen aktivitetin e saj ne fushen e kirurgjise estetike, rikonstruktive dhe mjekesise estetike. Prej 15 vitesh kirurget me te mire Italiane jane ne sherbimin tuaj per te zhvillua...
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

12DRITAN ÇELA

TIRANA, RRUGA TEODOR KEKO, P. EDGLIS, K. II, TEK ISH-ASTIRI 0699190366
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

13EDMOND ZAIMI

TIRANA, RRUGA KARL GEGA 0682165354
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

14ENGJELLI

DURRES, RRUGA HYSEN KERTUSHA, LGJ. 18 052 236 4060682180192
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

15ENT CLINIC

TIRANA, RRUGA E DIBRES, QSUT 0698364722

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss