FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar BANKA

BANKA

1ABI BANK (AMERICAN BANK OF INVESTMENTS)

TIRANA, RRUGA E KAVAJES 04 2258 755
BANKA

2ALPHA BANK

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, QENDRA E BIZNESIT G-KAM 04 2278 500.
BANKA, INSTITUCIONE QENDRORE

3BANKA E SHQIPERISE / CENTRAL BANK OF ALBANIA

TIRANA, SHESHI SKENDERBEJ, NR. 1 04 2419 30104 2419 30204 2419 303.
BANKA

4BKT

TIRANA, BULEVARDI ZHAN D'ARK, PERBALLE ETC-SE 04 2266 277.
BANKA

5CBA

TIRANA, RRUGA PERLAT REXHEPI, GODINA ADMINISTRATIVE AL-KHARAFI, PRANE FAKULTETIT JURIDIK 04 2272 16804 2271 265
BANKA

6CREDINS BANK

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI. NR. 4 04 2234 096.04 2222 916
Credins Bank është e para Bankë private Shqiptare që ka hyrë në historikun e zhvillimeve më të rëndësishme ekonomike financiare të ndodhura në Shqipëri. Misioni i saj është të ofrojë ...
Credins Bank is the first private bank in Albania, entering so the history of the most important economic financial developments occurred in Albania. The mission of the Bank is to deliver excellent cu...
BANKA

7FIBANK

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, TWIN TOWERS, NR.2 KATI 14/15 04 2276 70204 22280 210
BANKA

8ICB

TIRANA, RRUGA MURAT TOPTANI, QENDRA EUROCOOL, K. VIII 04 2254 37204 2235 409
BANKA

9INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI, NR. 27 04 2276 0000692080903.
BANKA

10PROCREDIT BANK

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, LAPRAKE 04 2389 389
ProCredit Bank është një bankë tregtare e orientuar drejt zhvillimit. Ne ofrojmë shërbim cilësor për bizneset e vogla dhe te mesme si dhe për ata individë që zgjedhin të kursejnë me ne. N...
ProCredit Bank is a development-oriented commercial bank. We offer excellent customer service to small and medium enterprises and to private individuals who would like to save. In our operations, we a...
BANKA

11RAIFFEISEN BANK SH.A

TIRANA, ZYRAT QENDRORE: EUROPIAN TRADE CENTER, ETC, BULEVARDI BAJRAM CURRI, K. VI, VII 04 2381 381 / 000
BANKA, BANKOMAT / ATM

12SOCIETE GENERALE ALBANIA

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, KULLAT BINJAKE, KULLA I, KATI 9 04 2280 44204 2280 443Qëndra e Shërbimit të Cilësisë 0800 48 48 (pa pagesë)04 2280 441
Societe Generale Albania është pjesë e një prej grupeve të shërbimeve financiare më të mëdha në Euro zone: Societe Generale Group. Societe Generale Albania ofron shërbime të personalizuara...
Societe Generale Albania is part of one of the largest financial services groups in the Euro zone: Societe Generale Group. Societe Generale Albania offers personalized services to its clients in diffe...
BANKA

13TIRANA BANK

TIRANA, RRUGA IBRAHIM RUGOVA 04 2277 70004 2263 022
Tirana Bank është banka e parë me kapital tërësisht privat në Shqipëri. Ajo u themelua në vitin 1996 dhe sot është banka e tretë në vend përsa i përket numrit të degëve. Sot, pas 17 v...
BANKA

14UBA, BANKA E BASHKUAR E SHQIPERISE

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, ND. 11, H. 3, NJESIA BASHKIAKE NR. 7, K. P. 128 04 2404 575.
BANKA

15UNION BANK

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, SHESHI FERENC NOPCA 04 2389 111.04 2262 183

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss