FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar SPITALE PRIVATE

SPITALE PRIVATE

11. ACIBADEM

TIRANA, RRUGA ABDI TOPTANI, TORRE DRINA, K. I 044 505 4240692266525.
SPITALE PRIVATE

21. GERMAN HOSPITAL

TIRANA, RRUGA NIKOLLA LENA, KRYQEZIMI ME RRUGEN E KAVAJES 04 2274 5770672004282 (Urgjenca 24H)
SPITALE PRIVATE

31. GUVEN

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, NR. 49, ETC, K. III 04 2230 8620672011156
SPITALE PRIVATE, KIRURGJI , KLINIKA OKULISTIKE, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

41. SPITALI AMERIKAN

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, PRANE SPITALIT USHTARAK, LAPRAKE 04 2357 53504 2366 663
SPITALE PRIVATE

51. SPITALI CONTINENTAL

TIRANA, RRUGA ALI DEMI, TEK ISH KOMBINATI POLIGRAFIK 044 506 000 Urgjenca 044 506 666 Recepsioni0697001000 Urgjenca0697004000 Recepsioni
SPITALE PRIVATE, KIRURGJI

61. SPITALI SALUS TIRANA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE-DURRES KM 1, RRUGA VIDHE GJATA , NR. 16, MEZEZ, KASHAR 04 2390 50004 2390 5010662053180
SPITALE PRIVATE, ONKOLOGJI

71. SPITALI VILLA MARIA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 7, MBIKALIMI I RINASIT 04 2408 0200694056150
SPITALE PRIVATE

8AMAVITA

TIRANA, RRUGA PJETER BUDI, 75/3, PERBALLE VODAFONIT 04 2375 40604 2375 4060693360681.
SPITALE PRIVATE, KLINIKA OKULISTIKE, ONKOLOGJI, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , KIRURGJI , MATERIALE DHE PAJISJE MJEKESORE

9HYGEIA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, RRUGA DYTESORE 04 2390 000Urgjenca 24h: 04 2323 00004 2388 996

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss