FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

1AL-ACQUA

TIRANA, RRUGA RESHIT COLLAKU, P. 110, AP. 5 0682163170
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

2ALBA

TIRANA, RRUGA KONGRESI I LUSHNJES, 06820828060682082528
.
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

3AMERICAN WATER (KROI)

TIRANA, KOMUNA DAJT, LANABREGAS 06720055350672056678
Burimi që kompania përdor është ai i Selitës. Cilësia e ujit nuk mbetet vetëm te kriteri i burimit të përzgjedhur të Selitës, por ai kalon në një proces prej 6 fazash të ndryshme filtrim...
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

4AQUA CRISTAL

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, TEK QYTETI I NXENESVE 0682061887
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

5AQUA JULIA

FUSHE KRUJA, RRUGA NACIONALE KAMEZ- FUSHE KRUJA, KM.2 06731013960672004300
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

6AQUA TAXI

TIRANA, RRUGA ARTAN LENJA, ISH- FUSHA E AVIACIONIT 06934442400692094910
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

7BERG (T.E.A)

TIRANA, RRUGA KONFERENCA E PEZES, ND. 75, H. I 0672017952
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

8BURETO

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 0, KODI POSTAR 1001 04 2453 45704 2453 458
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

9GERCO

TIRANA, RRUGA MYSLYM ALLA, NR. 33/B
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

10GLINA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES RRUGA DYTESORE 04 2453 45704 2453 458
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

11GORNIA BANIA

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, ISH-PARKU KOMUNAL 04 2379 443
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

12IVI LOUTRAKI

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES , RRUGA DYTESORE 04 2453 457
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

13KRISTAL

TIRANA, RRUGA TIRANE - DAJT, KM 7, LINZE 04 2250 8000694072209
Kompania “FU-FERRA” shpk operon prej 16 vjetësh në treg si koncesionar i vetëm i përpunimit dhe furnizimit me ujë nga burimet Selite-Shen Meri, duke garantuar cilësinë nëpërmjet filtrimi...
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

14LAJTHIZA INVEST

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 5 044 500 4200686055525
FURNIZIME ME UJE DHE AKULL

15LIEVE

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss