FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar ONKOLOGJI

SPITALE PRIVATE, ONKOLOGJI

11. SPITALI VILLA MARIA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 7, MBIKALIMI I RINASIT 04 2408 0200694056150
NEUROLOGJI , OBSTETRI-GJINEKOLOGJI , ORL , ORTOPEDI , ONKOLOGJI, KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

2ALBATURK

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, P. KLASIK KONSTRUKSION, SHK. 1, K. VI, AP. 23, NE FILLIM TE RRUGES PJETER BUDI 04 2375 9670692020433.
SPITALE PRIVATE, KLINIKA OKULISTIKE, ONKOLOGJI, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , KIRURGJI , MATERIALE DHE PAJISJE MJEKESORE

3HYGEIA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, RRUGA DYTESORE 04 2390 000Urgjenca 24h: 04 2323 00004 2388 996
KLINIKA TE SPECIALIZUARA, KLINIKA DENTARE, LABORATORE MJEKSORE, KLINIKA OKULISTIKE, KARDIOLOGJI , ONKOLOGJI, PEDIATRI , ORL

4KLINIKA MJEKESORE KRISTI

KORCE, RRUGA REXHEP TELHAJ, NR. 2 08 2250 771
Ne Prill te vitit 1999, Klinika Mjekesore Kristi filloi aktivitetin e saj, duke ju ofruar pacienteve ate çka ata meritonin, ate cka ata shpesh e kerkonin per kilometra te tera larg, shpesh edhe jasht...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss