FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

1 DR. AURORA BUSHATI MEMUSHAJ

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PRANE GJYKATES SE SHKALLES PARE 0692416668
Psikologe/Psikoterapiste e shkolluar sipas standarteve Europiane dhe çertifikuar nga European Association for Psychotherapy me qender ne Austri. Pervoje 10 vjecare si psikologe ne QSUT Spitalin 'Nene...
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

2ENTELA LUADHI

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PRANE GJYKATES SE SHKALLES PARE 0695268919 / 0672603394
Psikologe klinike, psikoterapiste, psikodramatiste e çertifikuar nga Instituti i Psikodramës Beograd dhe Shoqata Europiane e Psikoterapisë. Përvojë e gjatë në fushën e shëndetit mendor. Ofro...
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

3INSTITUTI I SHERBIMEVE PSIKOLOGJIKE

TIRANA, RRUGA ANDON ZAKO CAJUPI, P. AVIACIONI 0692094144
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

4IRENA HYSENAJ

TIRANA, RRUGA NIKOLLA JORGA 0696759460
Specializuar në Itali, anëtare e Urdhërit të Psikologëve e Psikoterapistëve Italianë, Çertifikata Europiane e Psikoterapisë. Ofroj konsulencë psikologjike, psikoterapi, supervizim të rast...
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

5KLINIKA VENIS

TIRANA, RRUGA FADIL RADA, PALLATI NE KRAH TE ATSH-SE100 M MBI UREN E TABAKEVE 04 2400 66906823962870682069096
A
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

6PSIKOLOGE KLINICISTE (ALBERTA SHKEMBI)

TIRANA, RRUGA BARRIKADAVE, PERBALLE SHKOLLES "SAMI FRASHERI" 06931498930672030382
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

7PSIKOLOGE KLINICISTE EVA FILAJ

TIRANA, RRUGA ABDYL FRASHERI, P. JESHIL, POSHTE LIBRIT UNIVERSITAR, PERBALLE EUROMAX, K. VI, AP. 6/3 04 2269 7980692049005
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI

8PSIKOTERAPI TIRANA

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, P. 39, K. I, SHK. A/3, MBRAPA VODAFONIT 0665522959
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI , DERMATOLOGJI , QENDRA ESTETIKE

9VENUS CENTER

TIRANA, RRUGA PJETER BUDI, P. CLASSIC CONSTRUCTION, SHK. 1, AP. 25 04 2364 3990682293633

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss