FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar ORL

NEUROLOGJI , OBSTETRI-GJINEKOLOGJI , ORL , ORTOPEDI , ONKOLOGJI, KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

1ALBATURK

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, P. KLASIK KONSTRUKSION, SHK. 1, K. VI, AP. 23, NE FILLIM TE RRUGES PJETER BUDI 04 2375 9670692020433.
ORL

2ANDREA PALMIERI

TIRANA, RRUGA VIDHEGJATI, SPITALI SALIUS, NE AMBJENTET E SPITALIT, K. I, NR. 16 0662053186
ORL

3BRUNILDA SEJDINI

KAVAJA, SHETITORJA KAVALJONI, PRANE DREJTORISE ARSIMORE 0692086661
ORL

4DEGJIMI

KORCE, RRUGA 28 NENTORI, PRANE BASHKISE 082 244 641.
ORL

5KLINIKA ITALIANE SAN ANTONIO

TIRANA, RRUGA IRFAN TOMINI, NR. 30/1, PRANE PALLATIT ME SHIGJETA, TEK KARBURANT KASTRATI 04 2260 0000682020175.
KLINIKA TE SPECIALIZUARA, KLINIKA DENTARE, LABORATORE MJEKSORE, KLINIKA OKULISTIKE, KARDIOLOGJI , ONKOLOGJI, PEDIATRI , ORL

6KLINIKA MJEKESORE KRISTI

KORCE, RRUGA REXHEP TELHAJ, NR. 2 08 2250 771
Ne Prill te vitit 1999, Klinika Mjekesore Kristi filloi aktivitetin e saj, duke ju ofruar pacienteve ate çka ata meritonin, ate cka ata shpesh e kerkonin per kilometra te tera larg, shpesh edhe jasht...
ORL

7KLINIKA RADOVANI

TIRANA, RRUGA HOXHA TAHSIM, P. 60/2/14 1017 04 2371 7350682510449.
Ish “Telektra” është e para klinikë në Shqipëri e specializuar për aparatet e dëgjimit. Aktiviteti i filluar që prej vitit 1998, si dhe duke qenë përfaqësues të “SIEMENS-SIVANTOS” ...
MATERIALE DHE PAJISJE MJEKESORE, ORL

8OTOFON

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA, NR. 51, PERBALLE SHKOLLES FAN NOLI 04 2234 2420662053165

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss