FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

1 DR. GAZMEND MUSTAFA - SPECIALIS I KIRURGJISE PLASTIKE RIKONSTRUKTIVE DHE ESTETIKE

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, 0694074077
SPITALE PRIVATE, KIRURGJI , KLINIKA OKULISTIKE, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

21. SPITALI AMERIKAN

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, PRANE SPITALIT USHTARAK, LAPRAKE 04 2357 53504 2366 663
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

3AUGA FARM

TIRANA, RRUGA VLLAZEN HUTA, 101/3, TEK AMBULANCA IRANIANE 0692208328
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

4CALINER

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PERBALLE TRENDAFILIT TE BARDHE 0682021915
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

5CHAMPS ELYSEES

TIRANA, RRUGA ABDYL FRASHERI 04 2269 79806920770880692077089
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

6DA VINCI

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, PRANE P. SPORTIT ASLLAN RUSI 04 2332 2330697000055
DERMATOLOGJI , KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , QENDRA ESTETIKE , MASAZHE, RELAKS DHE TRAJTIME KURATIVE , KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

7DERMOLIFE MEDICAL CENTER

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI, P. 4-KATESH, K. II 04 2378 02204 2378 0220692099780
Poliklinika Dermolife kryen aktivitetin e saj ne fushen e kirurgjise estetike, rikonstruktive dhe mjekesise estetike. Prej 15 vitesh kirurget me te mire Italiane jane ne sherbimin tuaj per te zhvillua...
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

8DOCTOR'S HOSPITAL ALBANIA

TIRANA, RRUGA PJETER BOGDANI, NR. 14, PERBALLE KOPSHTIT 31 04 2264 7960672084028
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

9DR. RUDINA THANASI

TIRANA, RRUGA MILTO TUTULANI, P. ALBMILLENIUM, P. 6, SHK. 2, N. 1 (PERBALLE FAKULTETIT JURIDIK) 0682023331
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

10EUROMEDICA

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, ND. 26, K. III, H. 6, AP. 10 04 2259 9920697699991
SPITALE PRIVATE, KLINIKA OKULISTIKE, ONKOLOGJI, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , KIRURGJI , MATERIALE DHE PAJISJE MJEKESORE

11HYGEIA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, RRUGA DYTESORE 04 2390 000Urgjenca 24h: 04 2323 00004 2388 996
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

12KEIT

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, TEK ZOGU I ZI, NE KRAH TE PALLATIT TE SPORTIT ASLLAN RUSI 044 308 5550682000622
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

13KLINIKA KIRURGJIKALE AUSTRIAKE

TIRANA, RRUGA NJAZI DEMI, NR. 1 04 2238 6510682595514
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

14KLINIKE PER TRAJTIMIN E PROBLEMEVE TE FLOKEVE

TIRANA, RRUGA ALI DEMI, 10M PËRPARA OBORRIT TË SHKOLLËS KUSHTRIMI I LIRISË 0692128542
KLINIKA DENTARE, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

15KM DAY HOSPITAL

DURRES, RRUGA CURRILA, PERBALLE SPLENDID 052 229 9050692083174.
Klinika Maxillo-Faciale KM Day Hospital ka filluar punë në ambientet e reja të saj më dt. 03.12.2012, pranë Shëtitores Taulantia në Durrës. KM Day Hospital është një klinikë e ndërtuar si...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss