FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KIRURGJI

SPITALE PRIVATE, KIRURGJI , KLINIKA OKULISTIKE, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

11. SPITALI AMERIKAN

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, PRANE SPITALIT USHTARAK, LAPRAKE 04 2357 53504 2366 663
SPITALE PRIVATE, KIRURGJI

21. SPITALI SALUS TIRANA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE-DURRES KM 1, RRUGA VIDHE GJATA , NR. 16, MEZEZ, KASHAR 04 2390 50004 2390 5010662053180
SPITALE PRIVATE, KLINIKA OKULISTIKE, ONKOLOGJI, KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , KIRURGJI , MATERIALE DHE PAJISJE MJEKESORE

3HYGEIA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, RRUGA DYTESORE 04 2390 000Urgjenca 24h: 04 2323 00004 2388 996
SPITALE, KIRURGJI

4QENDRA SPITALORE UNIVERSITARE NENE TEREZA

TIRANA, RRUGA DIBRES 04 2362 630 Centrali: 04 2349 499
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME, ORTOPEDI , KIRURGJI , KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

5ROYAL DIAGNOSTIC CENTER

TIRANA, RRUGA LORD BAJRON,(PËRBALLË SPITALIT USHTARAK), LAPRAKË 04 2357 00004 2357 0000684015911
KIRURGJI

6SPITALI FRANCEZ

TIRANA, RRUGA DIBRES, BRENDA QSUT-SË 04 2349 293
KIRURGJI

7SPITALI I BURGUT

TIRANA, RRUGA DIBRES, BRENDA QSUT-SË 04 2374 289

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss