FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KARDIOLOGJI

KARDIOLOGJI

1ALBID CARDIO

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT 0682129164
KARDIOLOGJI

2ANESTI KONDILI

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, PRANE SHKOLLES BALETIT 04 2227 3180682124900
KARDIOLOGJI

3DESHIRA GJERMENI

TIRANA, RRUGA ALI KELMENDI, SHESHI JUSUF DASHI, P. I RI, K. I, PERBALLE POLIKLINIKES NR. 6 0682131011
KARDIOLOGJI

4KASTRIOT SHEHU

TIRANA, RRUGA MYSLYM PEZA 0682186491
KARDIOLOGJI

5KLINIKA EUROPIANE

DURRES, RRUGA EGNATIA, PERBALLE STACIONIT 052 222 7270698182732.
KARDIOLOGJI

6KLINIKA KARDIOLOGJIKE 105

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, P. 20, K. II, MBI TOP SPORT 04 2228 3390692030076
KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME, KARDIOLOGJI

7PRO LIFE

TIRANA, RRUGA NIKOLLA TUPE, NR. 2, MBI QENDREN TUTTESTETIKA 04 2237 8970672082745
KARDIOLOGJI

8RIZA XHEPOL

DURRES, RRUGA KUMINI 05 2223 5010692192191.
GRUAJA DHE FAMILJA , OBSTETRI-GJINEKOLOGJI , KARDIOLOGJI

9SHERBIME SOCIALE BETHANY / SOCIAL SERVICES BETHANY

TIRANA, RRUGA FREDERIK SHIROKA, P. ALBA KONSTRUKSION, SHK. 2, K. II, KULLA B 04 2239 297.
KARDIOLOGJI

10SPITALI I ZEMRES

TIRANA, RRUGA NAIM FRASHERI, PRAPA MUZEUT TE SHKENCAVE 04 2228 8420682033101

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss