FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar DERMATOLOGJI

DERMATOLOGJI

1ALLIANCE

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, P. GENER 2
DERMATOLOGJI

2DERMA STYLE

TIRANA, RRUGA E BOGDANEVE, PERBALLE SHKOLLES AVNI RUSTEMI 04 2420 8290692552258
DERMATOLOGJI

3DERMO VITA

TIRANA, RRUGA HOXHA TAHSIN, P. 60/1, AP. 4, K. II, PERBALLE OPTIKA ROMA, 200 METRA MBI SHESHIN AVNI RUSTEMI 04 2342 57206940610010664061001
DERMATOLOGJI , KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE , QENDRA ESTETIKE , MASAZHE, RELAKS DHE TRAJTIME KURATIVE , KLINIKA PRIVATE TE PERGJITHSHME

4DERMOLIFE MEDICAL CENTER

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI, P. 4-KATESH, K. II 04 2378 02204 2378 0220692099780
Poliklinika Dermolife kryen aktivitetin e saj ne fushen e kirurgjise estetike, rikonstruktive dhe mjekesise estetike. Prej 15 vitesh kirurget me te mire Italiane jane ne sherbimin tuaj per te zhvillua...
DERMATOLOGJI

5ISD-INSTITUTI I STUDIMEVE DERMATOLOGJIKE DR. MIKEL MANTHO NAKUCI

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PRANE CONDOR CENTER, ISH PARKU I AUTOBUSAVE 04 6301 53600306972553983 (Greqi)06830170900682255298
DERMATOLOGJI

6MONIKA FIDA

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, P. 2 MAJTAS, H. 1, SHK. C, AP. 6 04 2404 0600672033624
Klinika jonë ofron: Vizita Dermatologjike, Trajtim të Akneve, Ekzemës, Psoriazis, Rozaceas, Reduktim të Scars & Keloideve, Kancerit të Lëkurës (Melanoma), Vitiligo, Veruke, Rënie dhe çrregull...
DERMATOLOGJI

7SKIN BLOSSOM

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, PERBALLE GJIMNAZIT PETRO NINI LUARASI 0692498104
DERMATOLOGJI

8SKIN CARE

TIRANA, RRUGA STUDENTI 0686044704
PSIKOLOG DHE PSIKOTERAPI , DERMATOLOGJI , QENDRA ESTETIKE

9VENUS CENTER

TIRANA, RRUGA PJETER BUDI, P. CLASSIC CONSTRUCTION, SHK. 1, AP. 25 04 2364 3990682293633

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss