FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar ALERGOLOGJI

ALERGOLOGJI

1ALERGJIA DHE ASTMA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES 04 2224 590
ALERGOLOGJI

2ALFRED PRIFTANJI

TIRANA, RRUGA SHYQYRI BERXOLLI 04 2224 5900683127818
ALERGOLOGJI

3ANXHELA GURAKUQI

TIRANA, SHEFQET NDROQI, PRANË SANATORIUMIT 0693040127
Alergologe - Doktore Shkencave (Qendra Aero-Life) Pedagoge ne Fakultetin e Mjekesise, Universiteti Tiranes. Tek qendra “Aero-Life” ofrohet skanimi funksional i frymëmarrjes me aparaturën bashkë...
ALERGOLOGJI

4FIT HEALTH

TIRANA, RRUGA JORDAN MISJA, KOMPLEKSI PANORAMA (NE KRAH TE HIPOTEKES SE TIRANES), H. 2, AP. 1 04 2222 5720674137773
ALERGOLOGJI

5MIRA XHIXHA

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA, PRANË POLIKLINIKËS SË SPECIALITETEVE NR. 3 06921782100672067937

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss