FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

1AKUADROM (KALCETO)

TIRANA, RRUGA ANTON ASHTA, PRANE DIGES SE LIQENIT 04 2465 5210682087469.0682347309
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

2ALI DEMI

TIRANA, RRUGA ALI DEMI 04 2347 800
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

3ANI

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 5, DOMJE, PRAPA ALB TELEKOM 0684878934
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

4ARNOLD

TIRANA, RRUGA MYSLYM KETA,TE KAFJA E RREMES 0682072510.
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

5BUSHI

TIRANA, RRUGA HAKI STERMILI,KOMPLEKSI BUSHI, KOMBINAT 04 2351 8880694040133
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

6KALCETO

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA,LINZE
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

7KALCETO

TIRANA, RRUGA 5 MAJI
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

8KALCETO

TIRANA, RRUGA 4 DESHMORET, BRENDA TE SHKOLLA PARTIZANI 04 2225 0310692169606
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

9KALCETO ANDI

KORCE, MBORJE, NGJITUR ME XHAMINE 0695598941.
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

10KALCETO TAULANTI

KORCE, POJAN 0693436476
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

11KARTODROM 3

TIRANE, RRUGA E PRUSHIT, VAQARR 0684032373
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

12KOMPLEKSI MINITOPI FUTBOLLI

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 2, PERBALLE MOBILIERI ARDENO 0692205764
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

13KOMPLEKSI PEPA

ELBASAN, AUTOSTRADA ELBASAN - METALURGJI KM 2 0695609535
PALESTRA, KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

14LLAGAMI

TIRANA, RRUGA NJAZI MEKA, PRANE FAKULTETIT TE MJEKESISE 06934551660695514664
KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

15LOKU

TIRANA, RRUGA 29 NENTORI, 50 M NGA SHESHI SHQIPONJA, PRAPA BOLV OIL 0665702222

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss