FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

1AKORDAL

TIRANA, RRUGA MUSA MACI, P. 25 0682094327
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

2ELECTRO DYNAMIK

TIRANA, RRUGA TAFAJ, ND. 9, PERBALLE ME VILA TAFAJ 0683156040
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

3ELECTRONICS

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, P. 56, NGJITUR ME KARBURANT GULF 04 2267 6880692088111
.
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

4ERLI GURRA

TIRANA, SHESHI SKENDERBEJ, TE PALLATI KULTURES 0684010609
.
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

5ERLI GURRA (2)

TIRANA, RRUGA SADIK PETRELA, 500 M SIPER MARTENITETI TE RI 06890196240693112107
.
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

6EUROMUZIKA

DURRES, RRUGA DALIP PEZA, LGJ. 17, NGJITUR ME SHTYPSHKRONJEN, PRANE UJESJELLESIT 0692070422
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

7EXTREME AUDIO TIRANA

TIRANA, KRYQEZIMI I 21 DHJETORIT 04 2425 77704 2425 7770692085670
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

8FREDI ELECTRONICS

TIRANA, RRUGA KAVAJES, PRANE KRYQEZIMIT TE 21 DHJETORIT 0672043002
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

9IDI ELEKTRONIK & MUSIC STORE

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PRAPA POLIKLINIKES NR. 9 04 2261 74704 2230 899
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO , AUDIO DHE VIDEO

10IMPACT

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, P. 4, DYQANI 2 04 2269 049
Zotëron ekskluzivitetin e “TOA Electronic JAPAN”, lider botëror në fushën e audios. Me zgjidhje të plotë në sistemet e ‘Voice Evacuation’, ‘Public Adress’, Konferenca, Audio, Interc...
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

11KLEANSI (SERVIS PIANO)

TIRANA, RRUGA MIHAL GRAMENO, PRANE SHKOLLES MIHAL GRAMENO 0693055500
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO , CELULARE

12MUSIC STORY

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, PERBALLE MINISTRISE SE DREJTESISE 04 2257 542
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

13PIANOSELLING

TIRANA, RRUGA HOXHA TAHSIN
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO , ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

14PROSOUND RENTAL

DEPARTAMENTI I MARRJES ME QERA - TIRANA, RRUGA KONFERENCA E PEZES, ISH KOMBINATI MISTO MAME, BLLOKU I MAGAZINAVE 06940737730697008692
Eshtë kompania Leader në tregun e shërbimeve profesionale audio-vizuale në Shqipëri dhe rajon. Me asete të teknologjisë së fundit dhe markave leader në botë ofron shërbime për konferenca, ...
INSTRUMENTE MUZIKORE DHE PAJISJE AUDIO

15RIPARIM VEGLA MUZIKORE

FIER, RRUGA BRIGADA IX SULMUESE 0692112346.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss