FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar PIKA KARBURANTI

PIKA KARBURANTI

1 SAN PETROL GULF

TIRANA, RRUGA ALI SHEFQETI, PERBALLE KOPSHTIT 0694061308
PIKA KARBURANTI

22-L

MAMINAS, RUBJEKE 0673009425.
PIKA KARBURANTI , KARBURANT

3AC OIL

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, TWIN TOWER, K. XV 045 550 454045 550 455
AC OIL depoziton dhe shpërndan hidrokarburet nëpërmjet terminalit te tij në Lezhë i cili klasifikohet si një ndër më të mëdhenjtë në Shqipëri, me një kapacitet prej 25.000 m³, ku teknol...
PIKA KARBURANTI

4ADI PETROL

LEZHE, LGJ.BESLIDHJA, GODINA PERBALLE GJYKATES, K.2 021 524 2000692023489
PIKA KARBURANTI

5BESMIRI SH.A

ELBASAN, PRANE ISH PARKUT TE MALLRAVE 054 253 337
PIKA KARBURANTI

6BODURRI

ELBASAN, CERRIK, RRUGA MUSTAFA KOTHERJA 0682306347.
PIKA KARBURANTI

7CAUSHI

ELBASAN, ELBASAN
PIKA KARBURANTI

8DEVOLLI 2005

ELBASAN, ELBASAN
PIKA KARBURANTI

9DILAVERI

ELBASAN, CERRIK 0682374187
PIKA KARBURANTI , KARBURANT

10EURODRINI

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, KULLAT BINJAKE K. 4 04 2280 39004 2280 391
PIKA KARBURANTI

11FIL OIL

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - ELBASAN KM 20 0692051133
PIKA KARBURANTI

12FJORTES

VLORA, RRUGA DEMOKRACIA, LGJ.OSMAN HAXHIU 033 224 2300692234888.
PIKA KARBURANTI

13G & B

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, TE URA E FLLAKES, SUKTH 06920347770694388858
PIKA KARBURANTI

14GEGA CENTER

SHKODER, BELTOJE, 7 KM LARG SHKODRES 0682024526.
PIKA KARBURANTI

15ILIA 2002

ELBASAN, RRUGA LLIXHE KUQAN, TREGAN 0692054594.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss