FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KINEMA

UNIVERSITETE PUBLIKE , SALLA SHFAQJESH DHE SPETAKLESH , TEATER SHFAQJE KONCERTE , KINEMA, SHKOLLA ARTI

1AKADEMIA E FILMIT DHE MULTIMEDIAS MARUBI (AFMM)

TIRANA, RRUGA ALEKSANDER MOISIU, NR. 78, KINOSTUDIO, KODI POSTAR 1005 04 2365 15704 2365 188.
ORGANIZATA KULTURORE, SHKENCORE & SPORTIVE, KINEMA

2ARKIVI QENDROR SHTETEROR I FILMIT

TIRANA, RRUGA ALEKSANDER MOISIU NR.76/1, ISH - KINOSTUDIO 04 2364 97004 2455 71304 2455 713
KINEMA

3CINEPLEXX ALBANIA SHPK

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - ELBASAN KM 4, LUNDER, TEG
KINEMA

4IMPERIAL

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, ISH KINEMA AGIMI 04 2266 396
KINEMA

5KADRI ROSHI

KUCOVE, RRUGA E RE, SHESHI 18 TETORI 0684115004
KINEMA

6KINEMA IMPERIAL

TIRANA, RRUGA HASAN ALLA, KRISTAL CENTER 04 4804 6950694090280
KINEMA

7KINEMA MILLENNIUM TIRANE

TIRANA, RRUGA MURAT TOPTANI, ISH PALLATI I PIONEREVE 04 2253 65404 2253 65504 2253 656
KINEMA

8KINEMA SHKODER

SHKODER, RRUGA MARIN BARLETI

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss