FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar TEATER SHFAQJE KONCERTE

UNIVERSITETE PUBLIKE , SALLA SHFAQJESH DHE SPETAKLESH , TEATER SHFAQJE KONCERTE , KINEMA, SHKOLLA ARTI

1AKADEMIA E FILMIT DHE MULTIMEDIAS MARUBI (AFMM)

TIRANA, RRUGA ALEKSANDER MOISIU, NR. 78, KINOSTUDIO, KODI POSTAR 1005 04 2365 15704 2365 188.
TEATER SHFAQJE KONCERTE

2ALBA FILM SH.A

TIRANA, RRUGA ALEKSANDER MOISIU, NR. 76, ISH-KINOSTUDIO SHQIPERIA E RE 04 2375 4710672119049. (Najada)
SALLA SHFAQJESH DHE SPETAKLESH , TEATER SHFAQJE KONCERTE

3AMFITEATRI VEROR

TIRANA, SHESHI NENE TEREZA, UNIVERSITETI I ARTEVE 0684018199
TEATER SHFAQJE KONCERTE

4APARTAMENTI 2XL

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, QENDRA TREGTARE KRISTAL 044 801 0440694063945.
SALLA SHFAQJESH DHE SPETAKLESH , TEATER SHFAQJE KONCERTE

5BLACK BOX

TIRANA, SHESHI NENE TEREZA, TEK UNIVERSITETI I ARTEVE 0689024234
REVISTA , TEATER SHFAQJE KONCERTE , GALERI ARTI & STUDIO PIKTURE , KINEMAJA DHE FILMI, LIBRARI, PUB-E & CLUB-E , MUZIKE LIVE , RESTORANTE , KARAOKE , ORGANIZATA KULTURORE, SHKENCORE & SPORTIVE, FAQE SHQIPTARE NE INTERNET

6INFOKULT.AL

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, CONDOR CENTER. K. III 04 224 5100686035991
Revista që mendon për kohën tuaj! Infokult.al është e vetmja revistë elektronike informative kulturore, për gjithçka lidhet me cilësinë e kohës suaj të lirë. Në kohë reale për ju, i gj...
TEATER SHFAQJE KONCERTE , SALLA KONFERENCASH

7PALLATI I KONGRESEVE

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, PALLATI I KONGRESEVE 04 2228 398
,
SALLA KONFERENCASH , TEATER SHFAQJE KONCERTE

8PALLATI I KULTURES LABERIA

VLORE, SHESHI PAVARESIA 033 421 243
TEATER SHFAQJE KONCERTE

9QENDRA NDERKOMBETARE E KULTURES PJETER ARBNORI

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT
TEATER SHFAQJE KONCERTE

10SALLA E PORTOKALLISE

TIRANA, RRUGA KASEM SHIMA, KASHAR 04 2253 1770682564127
TEATER SHFAQJE KONCERTE

11SALLAT E MINISTRISE SE KULTURES

TIRANA, RRUGA ALEKSANDER MOISIU, TE ISH KINOSTUDIO 04 2271 32404 2222 50804 2226 159
TEATER SHFAQJE KONCERTE

12SHTEPIA QENDRORE E USHTRISE

TIRANA, BULEVARDI ZHAN D'ARK 04 2271 135
TEATER SHFAQJE KONCERTE

13TEATRI ALEKSANDER MOISIU

DURRES, BULEVARDI DYRRAH 052 222 379.
TEATER SHFAQJE KONCERTE

14TEATRI ANDON ZAKO CAJUPI

KORCE, SHESHI I TEATRIT 082 245 755.
TEATER SHFAQJE KONCERTE

15TEATRI I KUKULLAVE (QENDRA KOMBETARE E KULTURES PER FEMIJE)

TIRANA, SHESHI AUSTRIA 04 2222 44604 2234 473

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss