FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

1AUTO-TRANSPORT NE LARTESI

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, PRANE QENDRES KRISTAL 0694055554
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

2FURGON 3 TON (CIMI)

TIRANA, RRUGA E BARRIKADAVE, PERBALLE ME BANKEN INTESA SAN PAOLO 0682064451
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

3FURGON 3 TON (SHEFQETI)

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PERBALLE QENDRES GLOBE 0682598469
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

4KRISTAQ

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, TE BRRYLI 0682231844
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

5TRICIKEL NURI

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, TEK BRRYLI 0692581486
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

6XHETANI

TIRANA, RRUGA PRENKE JACOVA 0682455669

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss