FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

12A-T

TIRANA, RRUGA MUSTAFA MATOHITI, P.27, AP.8 0692056640
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT I BRENDSHEM

2AGS TIRANA WORLDWIDE MOVERS

TIRANA, RRUGA LLAZAR XHAJANKA, KP. 1027 , ISH KOMBINATI TEXTIL, FABRIKA E NGJYRIMIT 04 4500 6170692086315
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

3AL-SEA TRANSPORT 2006

DURRES, PORTI DETAR, LAGJ. 1 0682069461
POSTA E SHPEJTE, TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

4ALBANIAN COURIER

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 4, RRUGA DYTESORE 04 2410 7200664081224.
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

5ALBERT MULLETI

KASHAR, RRUGA GANI TOPTANI, PRANE SHKOLLES KASEM SHIMA 0682542622.
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

6FDA LINE BUS

DURRES, RRUGA 3 VELLEZERIT THANASI 0692044307.
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

7FURGON 3 TON (CIMI)

TIRANA, RRUGA E BARRIKADAVE, PERBALLE ME BANKEN INTESA SAN PAOLO 0682064451
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

8FURGON 3 TON (SHEFQETI)

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PERBALLE QENDRES GLOBE 0682598469
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

9GJERGJI

YRSHEK, KATUND I RI 0684063060
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

10ILIR MEMLIKAJ

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, TE ISH PARKU I AUTOBUSAVE 0692500854
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT NDERKOMBETAR

11JUKLO TRANS

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, MBRAPA AGNA GROUP, FSHATI MEZES, RR DYTESORE 044 504 210044 504 211067400404406820326160674040066
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

12KEGLI - DURI

FUSHE KRUJA, RRUGA E LACIT, LGJ. GRUMBULLIMI, PRANE SOCIETE GENERALE ALBANIA 0692369120.
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH , TRANSPORT MOBILIESH NE LARTESI

13KRISTAQ

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, TE BRRYLI 0682231844
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

14MAKSI GLOBAL LOGISTIK

TIRANA, RRUGA STAVRI THEMELI 0675007778.
TRANSPORT MALLRASH DHE OBJEKTESH

15MATEO TRANS

FUSHE KRUJA, RRUGA E KRUJES 0692118320.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss