FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar PASTRIM KIMIK

PASTRIM KIMIK , MATERIALE DHE MAKINERI PASTRIMI , DETERGJENTE

11. BORA LAUNDRY

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, SAUK 0682059822
KOMPANIA BORA LAUNDRY ka krijuar një firmë solide dhe moderne, që prej vitit 2001. Ne mund të garantojmë aftësinë tonë për të ofruar në treg produkte dhe shërbime cilësore për klientët ...
PASTRIM KIMIK

24 STINET

TIRANA, RRUGA KODRA E DIELLIT, SIPER QENDRES KRISTAL 0697607909.
PASTRIM KIMIK

3ADRIANA ALIMANI

TIRANA, RRUGA LONI LIGORI, PRANE ASTIRIT 0692210167.
KATERING , PASTRIM KIMIK , PASTRIM AMBJENTESH (KOMPANI PASTRIMI) , FIZIOTERAPI , RESTORANTE , PRODUKTE PASTRIMI

4AGS

TIRANA, RRUGA BEQIR LUGA, P. 3, SHK. 1/1 04 5800 67306970718220682054133.
PASTRIM KIMIK

5AHMET RUÇI

TIRANA, RRUGA PANDI DARDHA, SHESHI KARL TOPIA, P. I RI 20 KATESH, K. I 0682345035
PASTRIM KIMIK

6ALDIS

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI
PASTRIM KIMIK

7ALFA

TIRANA, RRUGA MINE PEZA, PRANE RAJONIT TE POLICISE NR. 3 04 2224 8360697760049.
PASTRIM KIMIK

8ALFA

TIRANA, RRUGA MEDAR SHTYLLA, PERBALLE BKT 0695561298
PASTRIM KIMIK

9ALFA CLEANING

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI, NGJITUR ME HOTEL GRAND 0682056213
PASTRIM KIMIK

10ALIMETI SH.P.K.

BERAT, RRUGA 5 MAJI, LGJ. 30 VJETORI 03 2233 764
PASTRIM KIMIK

11ANA - ELA

TIRANA, RRUGA 3 DESHMORET, P. ARLIS 0665893534
PASTRIM KIMIK

12ANSA

TIRANA, RRUGA DURRESIT, PRANE AKULLORE BEHARI 0695218766
PASTRIM KIMIK

13AURORA

TIRANA, RRUGA DERVISH HIMA, MBRAPA STADIUMIT QEMAL STAFA 0682002754.
PASTRIM KIMIK

14AVANCE

TIRANA, RRUGA ALI NDROQI, PRANE SHESHIT AVNI RUSTEMI, P. I RI
PASTRIM KIMIK

15BIANCA

TIRANA, RRUGA AZEM MESHI, P. KIRCHBERGER, PRANE KAFE UNIK 0682099789

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss