FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH

LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH

1ADRIANO

TIRANA, RRUGA THANAS ZIKO, 100 M. MBI SHKOLLEN PARTIZANI 0684500777
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH

2BESMIRI

TIRANA, RRUGA ALI KELMENDI, PERBALLE NRG BAR CAFFE 0682232513.
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH

3BJORING

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, ISH-MAGAZINA E UZINES TIRANA 0682271396
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH , PASTRIM AMBJENTESH (KOMPANI PASTRIMI)

4DAIMLER & CHRYSLER

TIRANA, RRUGA DURRESIT, PRANE GJIMNAZIT QEMAL STAFA 04 2237 41404 2228 8870682080414
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH

5FIRMA PASTRIMI SHAMETI

TIRANA, RRUGA KONGRESI I LUSHNJES, PERBALLE BAR COLOSEO 0694810048
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH , PRODUKTE PASTRIMI, PASTRIM AMBJENTESH (KOMPANI PASTRIMI)

6GENESIS

TIRANA, RRUGA SIRI KODRA, BLLOKU I MAGAZINAVE 06828886170697706082
Kompani pastrimi me eksperiencë të gjatë në Greqi dhe prej shumë vitesh edhe në Shqipëri me një staf të specializuar ju ofron shërbime të ndryshme në fushën e pastërtisë ku ne operojmë...
PASTRIM KIMIK , LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH , PASTRIM AMBJENTESH (KOMPANI PASTRIMI) , PRODUKTE PASTRIMI

7KRISTAL

TIRANA, RRUGA RRAPO HEKALI, PRANE QENDRES KRISTAL 0672535236
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH

8LARJE PROFESIONALE LUDI

TIRANA, BULEVARDI ZHAN D'ARK, PRANE KARBURANT ELDA 04 2391 44106820959570682030110
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH

9LAVANTERI IMER

TIRANA, RRUGA KONFERENCA E PEZES, PERBALLE ASCOLOR, ISH KOMBINATI MISTO MAME 0695744571
LARJE TAPETESH DHE KOLLTUQESH

10NAMIKU

TIRANA, RRUGA ALI SHEFQETI, PRANE ISH POLIGRAFIKUT 04 2358 2110696479456

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss