FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar TAXI 24 ORE

TAXI 24 ORE

1ALFRED MALUSHI

TIRANA, RRUGA ABDYL FRASHERI, P. 8 , SHK. 1, AP. 42 0682380661.
TAXI 24 ORE

2ALO TAXI

TIRANA, RRUGA ZEF JUBANI, TE SHKOLLA DESHMORET E LIRISE 0666666663.
TAXI 24 ORE

3ARJOL POLE

TIRANA, RRUGA FROSINA PLAKU, PRANE HOTEL MONDIAL 0672292080
TAXI 24 ORE

4CITY TAXI

TIRANA, RRUGA TISH DAHIA, KOMPLEKSI KIKA 2 04 2444 8880699999111
Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë. Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi, seriozitet dhe profesionalizëm ...
TAXI 24 ORE

5FEIM OSMENA

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, P. HAWAI, KULLA 3, AP. 3 0682515217
TAXI 24 ORE

6FERDINAND KASULA

TIRANA, RRUGA HAKI STERMILLI, P. 83, SHK. 3, AP. 13 0692255551
TAXI 24 ORE

7FLORENC NURJA

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, KULLAT BINJAKE NR. 2 0692113641
TAXI 24 ORE

8FRAN FRROKU

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, KOMPLEKSI DIVINA 0682031805
RADIO TAXI, TAXI 24 ORE

9MERR TAXI

TIRANA, RRUGA IMER NDREGJONI, PRANE OXHAKUT TE ISH SERVISI OAN 0800 55 550674023808
RADIO TAXI, TAXI 24 ORE

10MONDI

TIRANA, RRUGA DIBRES, PERBALLE SHKOLLES SE BASHKUAR 0682169289
TAXI 24 ORE

11PELLUMB

TIRANA, RRUGA LUIGJ GURAKUQI, PRANE USHTARIT TE PANJOHUR 0698460108
TAXI 24 ORE

12RADIO TAXI

DURRES, RRUGA ADRIA, PRANE STACIONIT TE TRENIT 052 222 888052 225 5550684655555.
RADIO TAXI, TAXI 24 ORE

13RADIO TAXI CLASSIC

TIRANA, RRUGA NIKOLLA LENA, 100M LARG SPITALIT GJERMAN 04 2355 55504 2455 5550692045555
TAXI 24 ORE

14RADIO TAXI KORREKT

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, PRANE VODAFONIT 04 2244 444
TAXI 24 ORE , RADIO TAXI

15SPEED TAXI "FIVE STARS"

TIRANA, RRUGA BRIGADA VIII, P. TEKNOPROJEKT, K. II 04 2222 5550696422211

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss