FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KOMPLEKSE TURISTIKE DHE ARGETUESE NON STOP

SISTEME KONDICIONIMI

1FUJITSU SUPERIOR KLIMA

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, P. MELROSE, PRANE STADIUMIT DINAMO 04 2256 23004 2256 2300666046229
KONCENSIONARE MAKINASH, SERVIS MAKINASH, ELEKTROAUTO, LYERJE MAKINASH, XHENERIK , PJESE KEMBIMI , PJESE KEMBIMI PER MOTORRE

2PEUGEOT (AVEL SH.P.K)

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 5, RRUGA MONUN, NR. 58, FSHATI KASHAR, 1051 0692081552 - Dega e shitjes0696006060 - Shërbim servisi
Shoqëria Avel Sh.p.k. u themelua në Tiranë më datën 04.11.2002. Avel Sh.p.k. ka ekskluzivitetin nga Automobiles Peugeot, për shitjen e automjeteve dhe pjesëve të këmbimit Peugeot, në terr...
SHOQATA BIZNESI DHE ORGANIZATA

3ALBANIAN TOURISM ASSOCIATION/ SHOQATA SHQIPTARE E TURIZMIT

TIRANA, RRUGA ANDON ZAKO CAJUPI, P. 20/4, K. I, NR. 4 04 2400 4330694035153.
ORGANIZATA KULTURORE, SHKENCORE & SPORTIVE

4ALBANIAN TOURISM UNION / UNIONI TURISTIK SHQIPTAR

TIRANA, RRUGA DURRESIT, P. KAFE FLORA 04 2273 0870674000330.
KONSULENCE MJEDISORE

5QENDRA E MONITORIMIT TE MJEDISIT

TIRANA, RRUGA MUJO ULQINAKU, NJESIA NR. 10, P. TEKNOPROJEKT, PERBALLE ME KISHEN KATOLIKE 04 2254 710 0694050210
HOTELE, RESTORANTE ORIENTALE

6YASMINE'S HOUSE & ARABIC RESTAURANT

TIRANA, RRUGA JUL VARIBOBA, ISH VILA 3 0674000074.
RESTORANTE

7KUZHINA GRAND

TIRANA, RRUGA SOTIR KOLEA, PRANE UNIVERSITETI METROPOLITAN 0695566000.
HOSTELE

8VILA SHPETIMI

KSAMIL, RRUGA LABERIA 06920646510695721851.
BED AND BREAKFAST

9VILA PANDORA

DHERMI, DRYMADES, TE ISH KAMPI I PUNETOREVE 0697805054.
HOTELE

10VILA MET'HOXHA

KSAMIL, RRUGA BABA SHERIFI, LGJ. NR. 1, PRANE FAST FOOD 4 VALLTARET 0692727013.
HOTELE

11VILA MELISA

KSAMIL, RRUGA HASAN TAHSIN 0692882619.
BED AND BREAKFAST

12VILA LUIZA & BUSHATI

KSAMIL, RRUGA S. KONDO 0692788312.
APARTAMENTE ME QIRA

13VILA KELI

KSAMIL, PARKU KOMBETAR I BUTRINTIT 0696625275.
APARTAMENTE ME QIRA

14VILA JERANA

KSAMIL, RRUGA SARANDE - BUTRINT - KSAMIL KM 3 0692633105.
BED AND BREAKFAST

15HOLIDAY HOME VIOLETA

KSAMIL, RRUGA KRISTAL 0698751689.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss