FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar RESTORANTE NON STOP

SUPERMARKETE & MARKETE

1BIG MARKET

TIRANA, PRUSH, VAQARR 0697076025.
RIPARIM ASHENSORI, ASHENSORE

2ERMOND CENKOLLARI

TIRANA, RRUGA ALI SHEFQETI, PRANE GJIMNAZIT ABDULLA KETA 0692789311.
MARKETING DIREKT

3MAPPING AND DIRECT MAILING

TIRANA, RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, KATI III 04 2224 5100682059762
Prej 6 vitesh, duke u bazuar tek prekja e vazhdueshme e terrenit që kompania “Çelësi” ka, nëpërmjet punës për përgatitjen e guidave praktike, si Guida e Tiranës dhe Guida e Biznesit, ka z...
REVISTA , TEATER SHFAQJE KONCERTE , GALERI ARTI & STUDIO PIKTURE , KINEMAJA DHE FILMI, LIBRARI, PUB-E & CLUB-E , MUZIKE LIVE , RESTORANTE , KARAOKE , ORGANIZATA KULTURORE, SHKENCORE & SPORTIVE, FAQE SHQIPTARE NE INTERNET

4INFOKULT.AL

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, CONDOR CENTER. K. III 04 224 5100686035991
Revista që mendon për kohën tuaj! Infokult.al është e vetmja revistë elektronike informative kulturore, për gjithçka lidhet me cilësinë e kohës suaj të lirë. Në kohë reale për ju, i gj...
SHTEPI BOTUESE, FAQE SHQIPTARE NE INTERNET , AGJENCI IMOBILIARE, FIRMA NDERTIMI , HOTELE, URGJENCA

5GUIDAT PRAKTIKE CELESI

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III, ISH-PARKU I AUTOBUSAVE 04 2268 104
Në treg do të gjeni guidat turistike “Çelësi” të qyteteve shqiptare, guidën e përvitshme të konsumatorit të kryeqytetit “Çelësi i Tiranës”, dhe guidën e biznesit, “Çelësi i Bi...
FAQE SHQIPTARE NE INTERNET

6YELLOPAGESALBANIA

TIRANA, RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III 04 226 8104
E para dhe e vetmja platformë e informacionit praktik dhe utilitar që ofron 360° informacion dhe 360° akses ndaj këtij informacioni nëpërmjet botimit, faqes së web-it www.yellowpagesalbania.co...
AGJENCI PUBLICITARE DHE MARKETINGU, STUDIO GRAFIKE, STUDIM TREGU, STAMPIME DHE ARTIKUJ PROMOCIONAL, SPOTE TELEVIZIVE, INTERNET MARKETING, ZBUKURIME AMBIENTESH DHE ORGANIZIME CEREMONISH

7CELESI COMMUNICATION

TIRANA, RRUGA KAVAJES, QENDRA CONDOR, KATI III 04 224 5100682057076
ÇELËSI Design & Publicity u themelua në vitin 1999, duke parashikuar nevojat e biznesit të ri shqiptar në reklamimin dhe komunikimin e shërbimeve me bazë konsumatore. Lindi fillimisht si nje a...
KOMPLEKSE TURISTIKE DHE ARGETUESE

8ROYAL HILL

VORE, RRUGA BLIRI 0682067088
FUSTANE NUSESH , SALLONE BUKURIE, QENDRA ESTETIKE

9FREDERIKA DHE ARTI MARTESOR

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, SHOWROOM NE KATIN E I, PRANE VODAFONE 04 2235 5810664024510
Enderrat, deshirat, inspiratat vajzerore projektuan nje vizion te ri personifikimi te Princeshes se shek 21te. Me profesionalizem dhe eksperience 25 vjecare Frederika Arti Martesor ka krijuar nje ind...
AVOKATE DHE KONSULENCE LIGJORE

10ZYRE AVOKATIE MANULA KOTINI

TIRANA, RRUGA JORDAN MISJA, PRANE ZYRES SE PERGJITHSME TE PASURIVE TE PALUAJTSHME (ZRPP), NJESIA BASHKIAKE NR 9 0688697704.
AGJENCI PUNESIMI

11AKADEMIA ILINGUA

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, PRANE KARBURANT GULF 0682002753
BERBERE

12SALON SAMO

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, P. 31, SH. 19, AP. 99 0692522944
KLINIKA KIRURGJIKALE, ESTETIKE

13 DR. GAZMEND MUSTAFA - SPECIALIS I KIRURGJISE PLASTIKE RIKONSTRUKTIVE DHE ESTETIKE

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, 0694074077
DISTRIBUTORE USHQIMORE

14TIRANA CASH & CARRY

VAQARR, RRUGA PRUSH VAQARR 0697022333 - Departamenti i Blerjeve0697076025 - Departamenti Marketing
OKULISTE DHE OPTIKA

15CLEAR VISION 2

TIRANA, RRUGA SKENDER LUARASI, KOMUNA PARISIT 0672931797.

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss