FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar LABORATORE MJEKSORE

LABORATORE MJEKSORE

1AL.MED 2

TIRANA, RRUGA KONGRESI I MANASTIRIT, PRANE PEDIATRISE 0692056949.
LABORATORE MJEKSORE

2ALB-ITALIA

TIRANA, RRUGA LORD BAJRON, PRNE SPITALIT AMERIKAN 06720719000692059207
LABORATORE MJEKSORE

3ALKET MEMA

FUSHE KRUJA, RRUGA E LACIT 0694022262.
LABORATORE MJEKSORE

4ALTIN GOXHARAJ

GJIROKASTER, BULEVARDI 18 SHTATORI, PRANE SPITALIT OMER NISHANI 0682554173.
LABORATORE MJEKSORE

5ANA MARIA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES 0698600768.
LABORATORE MJEKSORE

6ANNA MARIA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PRAPA POLIKLINIKES NR. 9 06927888500672184568
LABORATORE MJEKSORE

7AURORA

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, BNE KRAH TE DIPLOMAT I 0692100807
LABORATORE MJEKSORE

8BIO BEST ALBANIA

TIRANA, RRUGA RIZA CEROVA, NE KRYQEZIM ME RR. QEMAL STAFA, PRANE SHKOLLES KUQE 04 2373 0190686266605
LABORATORE MJEKSORE

9BIO LAB

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PRANE GJYKATES, KULLA 2 KATI 2 04 2270 6360682034683
LABORATORE MJEKSORE

10BIOCHECK DIAGNOSTIC CENTER

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PERBRI ISH EKSPOZITES SHQIPERIA SOT 04 2427 025.04 2427 026
Biocheck DC eshte themeluar ne Mars 1999 nga Administratori aktual dhe nje kontributor tjeter(shtetas grek). Periudha e aktivitetit prej rreth 17 vitesh eshte karakterizuar nga nje zhvillim i shpejte ...
LABORATORE MJEKSORE

11BIOCHEM NRP LTD

TIRANA, RRUGA SHKELQIM FUSHA 04 2484 507
LABORATORE MJEKSORE

12BIOS

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, MIDIS KASTRATITI DHE D' ORO CITY HOTEL 04 2404 4150693056005
LABORATORE MJEKSORE

13BIOTEST

TIRANA, RRUGA ARKITEKT KASEMI, TEK BRRYLI 06840859100672186662
LABORATORE MJEKSORE

14CARAVELLI

TIRANA, RRUGA LORD BAJRON, PERBALLE KONSERVIMIT TE GJAKUT 044 512 7750692910307
LABORATORE MJEKSORE

15DAJTI

TIRANA, RRUGA NIKOLLA TUPE, PERBALLE LSI 0692037755

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss