FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar BANKOMAT / ATM

BANKA, BANKOMAT / ATM

1SOCIETE GENERALE ALBANIA

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, KULLAT BINJAKE, KULLA I, KATI 9 04 2280 44204 2280 443Qëndra e Shërbimit të Cilësisë 0800 48 48 (pa pagesë)04 2280 441
Societe Generale Albania është pjesë e një prej grupeve të shërbimeve financiare më të mëdha në Euro zone: Societe Generale Group. Societe Generale Albania ofron shërbime të personalizuara...
Societe Generale Albania is part of one of the largest financial services groups in the Euro zone: Societe Generale Group. Societe Generale Albania offers personalized services to its clients in diffe...
BANKOMAT, BANKOMAT / ATM

2TIRANA BANK - ATM

TIRANA, RRUGA IBRAHIM RUGOVA 04 2277 70004 2277 700
Tirana Bank është banka e parë me kapital tërësisht privat në Shqipëri. Ajo u themelua në vitin 1996 dhe sot është banka e tretë në vend përsa i përket numrit të degëve. Sot, pas 17 v...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss