FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar DYQANET E KARTES EXTRA

PARFUMERI DHE KOZMETIKE, DYQANET E KARTES EXTRA

1BLACK & WHITE COSMETIC

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, 100 M NGA UNAZA 06961484320692092905
LULE, DYQANET E KARTES EXTRA, ZBUKURIME MAKINASH

2BOTA E LULEVE

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, PRANE HOTEL REPUBLIKA 06962213330685174555
Nje lule per ty..! Bota e Luleve me një eksperiencë disa vjeçare në artin floreal, të pranishëm gjithmonë pranë eventeve më të rëndësishme të jetës suaj, sj...
DYQANET E KARTES EXTRA, BUTIKE

3BOUTIK NEXT TO YOU

TIRANA, RRUGA MEDAR SHTYLLA 0695855557
“Next to You” butiku ku do te gjeni esencen e shijes tuaj ne te veshur. Ejani te perzgjidhni nga koleksioni me te reja ne dyqanin tone.
KANCELARI, LIBER TAKSI , DYQANET E KARTES EXTRA

4CELESI - BULEVARDI ZOGU I

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, PERBALLE MATERNITETIT TE VJETER 04 2248 723
Infoshop! Një rrugë e shumë punë. Info Shop zgjedhja juaj e shpejtë. Infoshop rrjeti i parë i librarive në Shqipëri me 10 dyqane në qytetet kryesore, dhe në qendrat tregtare më të mëdha n...
DYQANET E KARTES EXTRA, KANCELARI

5CELESI - KRISTAL CENTER

TIRANA, RRUGA MEDAR SHTYLLA, QENDRA KRISTAL 044 803 58004 2248 723
Infoshop! Një rrugë e shumë punë. Info Shop zgjedhja juaj e shpejtë. Infoshop rrjeti i parë i librarive në Shqipëri me 10 dyqane në qytetet kryesore, dhe në qendrat tregtare më të mëdha n...
DYQANET E KARTES EXTRA, SUPERMARKETE & MARKETE

6CONAD ASTIR

TIRANA, RRUGA TEODOR KEKO NE KRYQEZIM ME RRUGEN MIKEL MARULI 0692079881.
DYQANET E KARTES EXTRA, PLLAKA HIDROSANITARE

7DELTA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 2 04 2231 382
DEZINFEKTIM(3D), DYQANET E KARTES EXTRA, DERATIZIM, DEZINSEKTIM, LABORATORE MJEKSORE

8EGIAN COMPANY

TIRANA, RRUGA KAVAJES, ISH-PARKU I AUTOBUSEVE, CONDOR CENTER 042 333 99904 2269 29406920619450692096321
Heqja e organizmave të dëmshëm ose shkaktarë të sëmundjeve, me qëllim parandalimin e infeksioneve ose bllokimi i shpërndarjes së tyre. Dezinfektimi parandalues shmang fillimin e infeksioneve...
DYSHEKE, CARCAFE & BIANKERI , DYQANET E KARTES EXTRA

9EVOLFLEX

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, QENDRA KRISTAL, K. II 0699857888
DYQANET E KARTES EXTRA

10GAZETA CELESI

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III 04 2240 7460682057074
DYQANET E KARTES EXTRA, ELEKTROSHTEPIAKE

11GOTECH ELECTRONICS 1

TIRANA, RRUGA MEDAR SHTYLLA, KOMPLEKSI KIKA 0664069763.
DYQANET E KARTES EXTRA, ELEKTROSHTEPIAKE

12GOTECH ELECTRONICS 2

TIRANA, CASA ITALIA 0662033310.
DYQANET E KARTES EXTRA

13GOTECH ELECTRONICS 3

TIRANA, RRUGA 5 MAJI, QENDRA CONCORD 0662070116.
ELEKTROSHTEPIAKE , DYQANET E KARTES EXTRA

14GOTECH ELECTRONICS DURRES

DURRES, RRUGA EGNATIA, FLAGSHIP CENTER 0662065539.
BUTIKE, DYQANET E KARTES EXTRA

15HEART OF FASHION

TIRANA, RRUGA KAVAJES, PRANE SPITALIT GJERMAN 0686177505

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss