FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar HOTELE

HOTELE, SALLA KONFERENCASH

11 MAJI

POGRADEC, RRUGA 10 DESHMORET E POJSKES, SHETITORJA 1 MAJI 083 224 600083 224 61106740460000692080394
,
HOTELE, RESTORANTE , MUZIKE LIVE

22 KITARRAT

DURRES, RRUGA TAULANTIA, LGJ. 1 052 909 0700682021992
Një kompleks i veçantë që përfshin një hotel, një restorant, një bar, një butik dhe SPA. Të duket sikur nuk je më në Durrës kur ndodhesh te Boutique Hotel & SPA “2 KITARRAT”. Ndoshta ...
HOTELE

32 PALMAT

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT 0693951429
HOTELE

43 FRATELLI

KAVAJA, RRUGA E PISHAVE, SPILLE 06825236930692200000
HOTELE

53A

TIRANA, RRUGA NAIM FRASHERI, PRANE ZYRES SE PERMBARIMIT 04 2400 3850692079144
HOTELE, RESTORANTE

63H RESORT

ELBASAN, RRUGA BORODIN MITHARJA 0695645749.
HOTELE, BARE , RESTORANTE

74 STINET

VLORE, RRUGA JANAQ KILICA, PERBALLE SHKOLLES HALIM XHELO 0693014997
,
HOTELE

86 MILJE

SARANDE, KSAMIL 0692037384 06960734460696073447.
HOTELE

97 SEVEN GROUP

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PERBALLE RAIFFEISEN BANK 042 271 99604 2227 1250672038924
HOTELE

10A & A

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, PERBALLE KOMPLEKSIT CALVIN 04 2377 94204 2377 942
HOTELE

11A & A HOTEL

TIRANA, RRUGA ARTAN LENJA 04 2434 01406721841870672184157
HOTELE

12A.GORO

KAVAJA, SPILLE
HOTELE

13ABALONE

KSAMIL, RRUGA RIVIERA, 100 M PRAPA HOTEL KESHTJELLA 0692055241.
HOTELE

14ADMA

LUSHNJE, AUTOSTRADA LUSHNJE - FIER KM 3 0694060166.
HOTELE

15ADOR RESORT

TIRANA, 500M NGA AEROPORTI NENE TEREZA 042 4500 4000686755544
,

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss