FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar MAKINA ME QIRA

MAKINA ME QIRA

133 CAR RENT

TIRANA, RRUGA EMIN DURAKU, PERBALLE HOTEL BROADWAY 0694033377
MAKINA ME QIRA

2AB RENT

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA,KOMPLEKSI KARAVAN 0686891745
MAKINA ME QIRA

3ALBANIA CAR RENTAL

RINAS, AEROPORTI RINAS 0672136575
MAKINA ME QIRA

4ALBANIA CAR RENTALS

TIRANA, RRUGA PASHKO VASA, NR. 1, NGJITUR TRIBEKA 04 2250 3630684023218
.
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI, MAKINA ME QIRA, HOTELE

5ALBANIA HOLIDAYS

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, P.20, SHK.1, AP.8 04 2235 68804 2235 49804 2235 498
Albania Holidays DMC është tashmë një kompani turistike lider në tregun shqiptar si tur operator. Stafi ynë profesionist ka eksperiencë perëndimore në ofrimin e shërbimeve të personalizuara...
Albania Holidays DMC is a trusted leader as a tour operator in Albania. Our professional staff has western experience in offering personalized tourism services. We specialize in tours, business events...
MAKINA ME QIRA

6ALBANIAN LIMOUSINE

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, ZAYED BUSINESS CENTER 04 2230 0000684002007
.
MAKINA ME QIRA, AUTOBUSA ME QIRA

7ALBARENT

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI, NR. 34, HYRJA 1 04 2240 703068604690106820499110686046902
.
MAKINA ME QIRA, AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

8ALTEA TRAVEL

TIRANA, RRUGA DURRESIT, P. 58, PERBALLE ISH AMBASADES JUGOSLLAVE 04 2262 54106927206650672037945
.
MAKINA ME QIRA

9AMADEA

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA,AMBJENTI 209, BRENDA KARBURANT ELDES 0688012030
MAKINA ME QIRA

10AVIS RENT A CAR

TIRANA, RRUGA THEMISTOKLI GERMENJI, SHK. 1, K. I 04 2235 01104 2235 024
MAKINA ME QIRA

11BUDGET

TIRANA, RRUGA THEMISTOKLI GERMENJI, PRANE TVSH 0672034267
MAKINA ME QIRA

12CAR RENTAL

RINAS, RINAS, KM 3 0686500010
MAKINA ME QIRA

13CITY CAR RENTAL

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. AGIMI, NR. 34 0693696666
MAKINA ME QIRA

14DENCAR

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 11, PICAR, VORE 069959779
MAKINA ME QIRA

15DISARO SHPK

VLORE, KULLAT FERATI, K. I, PERBALLE STADIUMIT FLAMURTARI 0697709140

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss