FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar AGJENCI AUTOBUSESH

AGJENCI AUTOBUSESH

1A & A TRANS

KRUJE, QENDER 0683632735
AGJENCI AUTOBUSESH

2AGIMI TRAVEL

FIER, RRUGA JANI BAKALLI, LGJ. 1 MAJI, NR. 3 0696557202.
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI, AGJENCI AUTOBUSESH

3AL TRAVEL METRO

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, KRYQEZIMI ME RRUGEN DERVISH HATIXHE 04 2236 2500694789958.
AGJENCI AUTOBUSESH

4ALB TRANS

FIER, RRUGA JAKOV XOXA, TEK MAPO USHQIMORE 03 4231 111.
AGJENCI AUTOBUSESH

5ALBA TRANS

KORCE, RRUGA ISMAIL QEMALI, PRAPA ZYRES SE INFORMACIONIT TURISTIK 082 242 925.0694048299
AGJENCI AUTOBUSESH , TRANSPORT NDERKOMBETAR

6ARBEN HAJDARAJ

KAMEZ, RRUGA ALTRUISTI, NR. 6 0682012472
AGJENCI AUTOBUSESH , KOMPANI TRANSPORTI

7ART TRAVEL

PRRENJAS, RRUGA MINATORI 0697714600.
AGJENCI AUTOBUSESH , AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

8BALLA TOURS

TIRANA, RRUGA TEFTA TASHKO, NR. 12, SHESHI AVNI RUSTEMI 04 2247 9020692094751069209475406920947470692094752.
AGJENCI AUTOBUSESH , AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

9DEA & SARA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, P. 148, SHK. 3, AP. 18 04 2273 3590696753145
AGJENCI AUTOBUSESH

10EKSPRES TUR

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PERBALLE STADIUMIT SELMAN STERMASI 0697735820
KOMPANI TRANSPORTI, AGJENCI AUTOBUSESH

11EURO ALBANIA TRAVEL

FIER, RRUGA JAKOV XOXA, LGJ. APOLLONIA 034 230 763.0695438634
AGJENCI AUTOBUSESH , LINJA NDERKOMBETARE

12EURO INTERLINES

TIRANA, BULEVARDI ZOGU I, NR. 39, NGJITUR TIRANA BANK 04 2251 8660684076607
AGJENCI AUTOBUSESH

13FIERI TRAVEL & TOURS

FIER, RRUGA JAKOV XOXA, LGJ. APOLLONIA, PERBALLE HOTEL SHKELZENI 04 2260 666.0695599341
AGJENCI AUTOBUSESH

14FIRENZE LINES

DURRES, RRUGA ADRIA, TEK STACIONI I TRENIT 0696383030.
AGJENCI AUTOBUSESH , AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

15HELIOS TRAVEL

TIRANA, ZOGU I ZI, PERBALLE DOLCE VITA 0682350222

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss