FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

1 MIA TRAVEL

TIRANA, RRUGA HAXHI HYSEN DALLIU, PRANE PROKURORISE 04 2236 8520684061098
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

2A.G.I CENTER

DURRES, RRUGA ADRIA, LGJ. 17, PERBALLE SHKOLLES 14 NENTORI 052 221 1330692029657
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

3ABC TRAVEL

TIRANA, RRUGA MINE PEZA, PERBALLE KAFE FLORA 04 2229 6230695489703
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

4AD COMPANY

TIRANA, RRUGA BESIM IMAMI, GODINA NR. 10, DYQANI NR. 1 0682020092
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

5ADA TRAVEL & TOURS

TIRANA, SHESHI WILLSON, NGJITUR KAFE WILSON 04 2262 561 0693939267
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

6ADELINA TEMA

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. NR. 2, SHK. 2, AP. 10, K. I 0683772855
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

7ADEVTRAVEL

SARANDE, LGJ.2, PALLATI 9-KATESH SARANDE
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI, AUTOBUSA ME QIRA

8ADIS TRAVEL

DURRES, RRUGA ADRIA, PERBALLE PALLATIT TE SPORTIT 052 225 5390692090722
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

9ADRIA AEGEAN ALBANIA

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, POSHTE KLINIKES DENTARE UFO 0694076611
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

10ADRIA TOURS

SHKODER, BULEVARDI ZOGU I 0692931679
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

11AGI

DURRES, RRUGA 9 MAJI 0682029654
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

12AGIMI

FIER, RRUGA JAKOV XOXA 0699207344
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

13AGJENSI 2E

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA 0686478812
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

14AGJENSI BILETASH ANXHELO

DURRES, RRUGA EGNATIA, LGJ. 4 052 235 5140692516927
AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

15AGJENSIA ANILA SKENDAJ

DURRES, RRUGA ADRIA, STACIONI I TRENIT 052 223 2740692091986

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss