FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KARAOKE

PUB-E & CLUB-E , KARAOKE

1CARAMEL

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, TE TWIN TOWER, K.II 06940603010694040303
MUZIKE LIVE , KARAOKE

2EXOTICA CLUB

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI, ISH BLLOKU
PUB-E & CLUB-E , KARAOKE

3FLARES

TIRANA, RRUGA BRIGADA VIII 069209991006920200200674099428
PUB-E & CLUB-E , KARAOKE

4FLY ROOM

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. NCE, PRANE MARTENITETIT KOCO GLIOZHENI 0696134664 0697701334 0697701322
KARAOKE

5GENIUS

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, PERBALLE SHKOLLES GJUHET E HUAJA 0697677111
REVISTA , TEATER SHFAQJE KONCERTE , GALERI ARTI & STUDIO PIKTURE , KINEMAJA DHE FILMI, LIBRARI, PUB-E & CLUB-E , MUZIKE LIVE , RESTORANTE , KARAOKE , ORGANIZATA KULTURORE, SHKENCORE & SPORTIVE, FAQE SHQIPTARE NE INTERNET

6INFOKULT.AL

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, CONDOR CENTER. K. III 04 224 5100686035991
Revista që mendon për kohën tuaj! Infokult.al është e vetmja revistë elektronike informative kulturore, për gjithçka lidhet me cilësinë e kohës suaj të lirë. Në kohë reale për ju, i gj...
KARAOKE

7MAGIC 4

TIRANA, RRUGA SKERDILAJD LLAGAMI 0693096810
KARAOKE

8MUZEU ART KAFE

TIRANA, RRUGA PJETER BOGDANI, NR. 2, PERBALLE VILA ENVER 0664064455
RESTORANTE , BARE , KARAOKE

9SHTEPIA 1821

KORCA, BULEVARDI REPUBLIKA, PRANE KATERDRALES 082 254 9540692072515

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss