FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar MUZIKE LIVE

HOTELE, RESTORANTE , MUZIKE LIVE

12 KITARRAT

DURRES, RRUGA TAULANTIA, LGJ. 1 052 909 0700682021992
Një kompleks i veçantë që përfshin një hotel, një restorant, një bar, një butik dhe SPA. Të duket sikur nuk je më në Durrës kur ndodhesh te Boutique Hotel & SPA “2 KITARRAT”. Ndoshta ...
MUZIKE LIVE

2ALCAPONE CLUB

TIRANA, RRUGA KAVAJES, PRANE BIRRA TIRANA 0696631066.
RESTORANTE , MUZIKE LIVE

3AMBASSADOR

VOSKOPOJE, RRUGA RILINDJA VOSKOPOJARE 06925416620695524567.
MUZIKE LIVE

4BALCAN NIGHT CLUB

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT, 100 M NGA KRYQEZIMI, NE KRAH TE MAJTE, K. II, ISH-MAGAZINA 0699588822
MUZIKE LIVE

5BALLKAN MUZIK

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 6, RRUGA DYTESORE, PRANE EHW 0682068444
MUZIKE LIVE

6BISTRO 5

TIRANA, RRUGA 5 MAJI 0695291357
MUZIKE LIVE

7BODRUM

TIRANA, RRUGA GEORGE W. BUSH, PERBALLE EDAL CENTER
MUZIKE LIVE

8BOLEROS

TIRANA, RRUGA HAXHI HYSEN DALLIU, 20M POSHTE NEW YORK 04 2269 22804 2269 228
PUB-E & CLUB-E , MUZIKE LIVE

9BORDO

TIRANA, RRUGA SIRI KODRA, BLLOKU I MAGAZINAVE, PRANE KARBURANT ALPET
PUB-E & CLUB-E , MUZIKE LIVE

10CAVALIERO

TIRANA, RRUGA KAVAJES, PRANE BIRRA TIRANA 0692035357
MUZIKE LIVE , BARE

11CHARLS BISTRO

TIRANA, RRUGA PJETER BOGDANI, PERBALLE LOLLIPOP 0698316584
MUZIKE LIVE

12CRAZY CALVIN

TIRANA, RRUGA E ELBASANIT, 200 M SIPER HOTEL ILIRIA 0666622222
MUZIKE LIVE

13EL PASO

TIRANA, RRUGA HYSEN CINO, PAS FAKULTETIT EKONOMIK 0694344514
MUZIKE LIVE

14ELEGANCE

TIRANA, BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PRANE ISH EKSPOZITES SHQIPERIA SOT 0694630363
MUZIKE LIVE , KARAOKE

15EXOTICA CLUB

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI, ISH BLLOKU

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss