FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KATERING

KATERING , PASTRIM KIMIK , PASTRIM AMBJENTESH (KOMPANI PASTRIMI) , FIZIOTERAPI , RESTORANTE , PRODUKTE PASTRIMI

1AGS

TIRANA, RRUGA BEQIR LUGA, P. 3, SHK. 1/1 04 5800 67306970718220682054133.
KATERING

2ALAR FOOD SERVICE

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, TE TREGU AGROUSHQIMEVE 0692722236
KATERING

3ALO ALO GJYSHJA

TIRANA, RRUGA VLLAZEN HUTA, MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME 042 236 3260692189370.
KATERING

4ANA KALA

TIRANA, RRUGA BESIM ALLA, PRANE BAR BRITANIA 0684319360
PICERI , KATERING

5ARDJONI

TIRANA, RRUGA MUSTAFA LLESHI, NGJITUR ME HOTEL DRINOS 04 2233 244
KATERING

6AROMA CATERING

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA, NR. 262, 20 M. MBI SHKOLLEN E KUQE 04 2254 4710682088221.
KATERING , PASTICERI , BUKE DHE PRODHIME BRUMI

7ARTOS

TIRANA, RRUGA SHEFQET MUSARAJ 0692062423.
BARE , KATERING

8ATEX ( AIRPORT TAXI EXPRESS)

TIRANA, RRUGA MINE PEZA, PRANE KAFE FLORA 04 2387 07006620801910662006000.
KATERING

9BEREQET

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA,VILA NAKUQI, PRANE INXHINIERISE SE NDERTIMIT, K. II 04 2236 3990672061451
BARE , KATERING

10BUKA & PATISSERIE FRANCEZE

TIRANA, RRUGA IBRAHIM RUGOVA, PERBALLE SKY TOWER 0692284833
.
KATERING

11DELI

TIRANA, RRUGA GJON BUZUKU, TEK SELVIA 0698787087
KATERING , RESTORANTE

12ERA

TIRANA, RRUGA PERLAT REXHEPI, P. UNICOM 04 2264 4750694066661
KATERING

13FRENKI

TIRANA, RRUGA RIZA CEROVA 04 2345 1260692151079
.
KATERING

14HELIOS GASTRONOMI

TIRANA, RRUGA BESIM ALLA, PRANE KOMPLEKSEVE CABEJ 04 2224 59404 2224 5940684074605
KATERING

15KEJSI KATERING

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA 0683267227

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss