FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KARBURANT

KARBURANT

124 ORESHI

VAQARR, RRUGA TIRANE - DURRES
KARBURANT

22A & 2E

KORCA, RRUGA THANAS FLOQI
KARBURANT

32A AE

POGRADEC, BUCIMAS
KARBURANT

42B-KM

DISHNICE, DISHNICE, KORCE
KARBURANT

52N SHEHU

KUTALLI, KUTALLI, FIER
KARBURANT

6A & S

BALLSH, BULEVARDI RRAPO HEKALI
KARBURANT

7A.N.B.A

KAVAJA, AUTOSTRADA RROGOZINE KAVAJE 0692080605
PIKA KARBURANTI , KARBURANT

8AC OIL

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, TWIN TOWER, K. XV 045 550 454045 550 455
AC OIL depoziton dhe shpërndan hidrokarburet nëpërmjet terminalit te tij në Lezhë i cili klasifikohet si një ndër më të mëdhenjtë në Shqipëri, me një kapacitet prej 25.000 m³, ku teknol...
KARBURANT

9ADE PELLUMB SH.P.K

FRAKULL, FRAKULL, FIER 0682396386.
KARBURANT

10ADI GAZ

DURRES, RRUGA BAJRAM TUSHA
KARBURANT

11AF OIL

KORCE, RRUGA MUZAKAJT
KARBURANT

12AFRIMI OIL

LAZARAT, LAZARAT, GJIROKASTER
KARBURANT

13AFT

FIER, RRUGA E SEMANIT
KARBURANT

14AFT SHEMAJ

LUSHNJE, AUTOSTRADA LUSHNJE-FIER
KARBURANT

15AGA-1

FIER, RRUGA LLUKAN TOSKA

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss