FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar RESTORANTE

RESTORANTE

113

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. AGIMI, PRANE FARMACISE GREKE 04 2233 321
HOTELE, RESTORANTE , MUZIKE LIVE

22 KITARRAT

DURRES, RRUGA TAULANTIA, LGJ. 1 052 909 0700682021992
Një kompleks i veçantë që përfshin një hotel, një restorant, një bar, një butik dhe SPA. Të duket sikur nuk je më në Durrës kur ndodhesh te Boutique Hotel & SPA “2 KITARRAT”. Ndoshta ...
RESTORANTE

32 MOTRAT

TIRANA, RRUGA MIHAL DURI, PERBALLE OSHE 0699284372
RESTORANTE

424 ORE

PERMET, PERMET 0682059818
RESTORANTE

53 VELLEZERIT

TIRANA, VAQARR 0682181150.
HOTELE, RESTORANTE

63H RESORT

ELBASAN, RRUGA BORODIN MITHARJA 0695645749.
HOTELE, BARE , RESTORANTE

74 STINET

VLORE, RRUGA JANAQ KILICA, PERBALLE SHKOLLES HALIM XHELO 0693014997
,
PICERI , RESTORANTE

84 STINET

DURRES, RRUGA TAULANTIA, TEK VOLLGA 052 235 389
RESTORANTE

94 VELLEZERIT NELA

TIRANA, RRUGA 3 DESHOMRET, YZBERISHT 0682045339.
RESTORANTE

104-G

TIRANA, RRUGA ALI SHEFQETI 0664048298.
RESTORANTE

11A LA SANTE

TIRANA, RRUGA SAMI FRASHERI, PERBALLE SHKOLLES 11 JANARI 0698511112.
TAVERNA, RESTORANTE

12ABC

KORCE, BULEVARDI SHEN GJERGJI 082 257 680.0692645261
RESTORANTE

13ABI

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, PRAPA KARBURANT ER PETROL
RESTORANTE

14ADINA

TIRANA, VAQARR 0684074469
RESTORANTE

15ADIVIJE CENA

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, BLLOKU GINTASH 0688116056

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss