FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar SERVIS KOMPJUTERASH

SERVIS KOMPJUTERASH

1ADOR TASHO

TIRANA, RRUGA TODI SHKURTI 0692928913.
SERVIS KOMPJUTERASH

2AGIS COMPUTER

DURRES, RRUGA JOSIF PAMBUKU 0682364439
SERVIS KOMPJUTERASH

3ALBATECH

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, PERBALLE XHAMISE "DINE HOXHA" 0693450856.
SERVIS KOMPJUTERASH

4ALBERT XHAFA

KAMEZ INSTITUT, RRUGA KASTRIOTET 0684812112.
SERVIS KOMPJUTERASH

5ALFRED LABI

TIRANA, RRUGA JORDAN MISJA, AFER KOLEGJIT TURK MEHMET AKIF 0682575355.
SERVIS KOMPJUTERASH

6ARTAN BYLYNI

TIRANA, RRUGA HOXHA TAHSIN, PRANE KRYQEZIMIT 0674175517
SERVIS KOMPJUTERASH

7ASTRIT SINOMATI

TIRANA, RRUGA ARTIN BASHA 0686280500
SERVIS KOMPJUTERASH, KOMPJUTERE DHE HARDWARE

8ATOM GROUP COMPUTERS

TIRANA, RRUGA DURRESIT, PERBALLE MINISTRIS SE ARSIMIT 0692045590.
SERVIS KOMPJUTERASH, KOMPJUTERE DHE HARDWARE

9ATOM GROUP COMPUTERS (2)

TIRANA, RRUGA MYSLYM SHYRI, PRANE ADIDAS 0692045580.
SERVIS KOMPJUTERASH

10BAJRAM GJONPAPAJ

TIRANA, RRUGA JORDAN MISJA, AFER SHINAVE TE TRENIT 0685883618.
SERVIS KOMPJUTERASH

11BLERTA CEMOLLI

TIRANA, RRUGA STUDENTI, PERBALLE ME KONVIKTET E INXHINIERISE 0662560048
KOMPJUTERE DHE HARDWARE, SERVIS KOMPJUTERASH

12BTC ALBANIA

TIRANA, RRUGA HOXHA TAHSIN, PRANE SHESHIT AVNI RUSTEMI 06620408000668004020
SERVIS KOMPJUTERASH

13BUNECI

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, 15 M NE RRUGICEN NE TE DJATHTE TE KISHES, TEK P.JESHIL 0697839274
SERVIS KOMPJUTERASH

14BUSHAJ COMPUTERS

TIRANA, RRUGA DON BOSKO, P.13 0672128519
SERVIS KOMPJUTERASH, KOMPJUTERE DHE HARDWARE

15COMPUTER ELECTRONIC

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, PRANE MINISTRISE SE SHENDETESISE 0682087852

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss