FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar RIPARIM GJENERATORESH

GJENERATORE, ELEKTRIKE , STUDIO ARREDIMI , BATERI, RIPARIM GJENERATORESH, SISTEME LED

1FMT GROUP

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 2, KASHAR, NGJITUR ME BMW 042 2407 475042 2407 4750672064457.
RIPARIM GJENERATORESH

2GB POWER

TIRANA, RRUGA KAJO KARAFILI, PRAPA MINISTRISE SE KULTURES RINISE DHE SPORTEVE 04 2239 08804 2239 0880684093420
RIPARIM GJENERATORESH, KOMPRESORE

3ILMI DIDA

TIRANA, RRUGA BESA, PRANE HOTEL MERIDIAN 06921223250692022379
RIPARIM GJENERATORESH

4LANDI

TIRANA, RRUGA FABRIKA E QELQIT 0682000666
RIPARIM GJENERATORESH

5PINA SH.P.K

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, PRANE ZOGUT TE ZI
RIPARIM GJENERATORESH

6REMONTI ELEKTRIK ELBASAN

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI, ISH BLLOKUT ABISSNET 0682570852
Remonti Elektrik me një experiencë pune 38-vjeçare, merret me riparimin e mesëm dhe kapital të makinave elektrike dhe të transformatorëve elektrikë. Personeli teknik i ndërrmarrjes jo vetëm ...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss