FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar PLLAKA HIDROSANITARE

PLLAKA HIDROSANITARE

1ADMIR DIDA SH.P.K

DURRES, AUTOSTRADA DURRES - TIRANE KM 12 06920656260682065626
PLLAKA HIDROSANITARE

2ADNAN MUCA

TIRANA, RRUGA KONFERENCA E PEZES 0692083799
PLLAKA HIDROSANITARE

3ALBADO GROUP

FIER, RRUGA NACIONALE FIER-PATOS 038 540 312.06920623270693078090
PLLAKA HIDROSANITARE

4ALFA CERAMIKA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 6
PLLAKA HIDROSANITARE

5ALFA DOMISI

TIRANA, RRUGA KOMUNA E PARISIT
PLLAKA HIDROSANITARE

6ALPHA VENUS

SARANDE, RRUGA NACIONALE SARANDE- GJIROKASTER 085 225 876085 226 9000692055114
PLLAKA HIDROSANITARE

7ANAIDA

TIRANA, RRUGA SIRI KODRA,TEK BLLOKU I MAGAZINAVE, ISH FRIGORIFERI 0692067117.
Anaida sh.p.k ka një eksperiencë 12 vjeçare në tregun shqiptar në fushën e hidrosanitareve. Ofron paisje hidrosanitare cilësore dhe me çmime konkuruese. Anaida sh.p.k është distributor ekslu...
PLLAKA HIDROSANITARE , HIDRAULIKE & AKSESORE

8APERTO

LEZHE, RRUGA NACIONALE LEZHE - TIRANE KM 3 06820151370682006990.
Fillimet e tij biznesi i ka patur në qytetin e Laçit në vitin 1996 ku si aktivitet fillestare kanë pasur tregtimin e pllakave dhe hidrosanitare. Në vitin 2002 janë zgjeruar si aktivitet dhe bizn...
PLLAKA HIDROSANITARE

9ARJON SHPK

FIER, RRUGA SHENJT LEONARDO MURIALDO, LGJ. 1 MAJI 035 501 960034 501 9610692024916.
PLLAKA HIDROSANITARE

10ARTGRES

VORE , AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 13, PICAR 0692090474.
PLLAKA HIDROSANITARE

11ARTIGIAN COTTO

DURRES, SUKTH
PLLAKA HIDROSANITARE

12ARTUR MJOLLI

TIRANA, RRUGA SIRI KODRA, PRANE KOMPLEKSIT ASLLAN LALA 0692067741
PLLAKA HIDROSANITARE

13ASTRIT REXHMATI

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 1, TREGU I FRUTA PERIMEVE 0682201204.
PLLAKA HIDROSANITARE

14ASTRITI

FIER, RRUGA MUJO ULQINAKU, LGJ. 29 NENTORI 06920402130693949293.
PLLAKA HIDROSANITARE

15AXEL

TIRANA, RRUGA SIRI KODRA

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss