FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar NDRICIM

NDRICIM

1ACA LIGHTING

TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. AVIACIONIT, NR. 11, PERBALLE ISH EKSPOZITES 0692073441.
NDRICIM

2ACA LIGHTING

KORCE, RRUGA KICO GRECO, NR. 19 0692294926.
ELEKTRIKE , NDRICIM , SISTEME KONDICIONIMI , KONSULENCE INXHINIERIKE, PROJEKTIME DHE SHERBIME ELEKTRIKE INDUSTRIALE

3ALBA ELETTRICA

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 8 04 2406 633.04 2406 634
Gama e shumëllojshme e pajisjeve elektrike, teknikat e ndriçimit e deri tek ideimet dhe projektimet më të përparuara të kohës, janë elementët thelbësorë të këtij aktiviteti të suksesshë...
NDRICIM

4ALBAN & LUSMIR

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI, TREGU ELEKTRIK 0682042243.
NDRICIM

5ALBLIGHT

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI, TE TREGU ALI DEMI 0692061031.
NDRICIM

6ARBEN AVDIU

TIRANA, RRUGA TAULANTIA, TEK TREGU ELEKTRIK 0692132194
NDRICIM

7ARBEN BEQIRI

TIRANA, RRUGA FERIT XHAJKO, PRANE UZINES DINAMO 0683588289
NDRICIM

8ARTI I NDRIÇIMIT ERSA

TIRANA, RRUGA SULEJMAN DELVINA, PRANE POSTES NR. 8 04 2263 3100673230131.
NDRICIM

9BEGAT

TIRANA, RRUGA PETRO NINI LUARASI
NDRICIM

10DARVIL

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, NR. 116, ISH-STABILIMENTI MIHAL DURI 04 2232 45004 2251 025
NDRICIM

11ECOUCD USA-ALBANIA

LEZHE, BUZE LUMIT, TALE 0673770377.
NDRICIM

12EDUART YZEIRI

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, PERBALLE SHKOLLES SABAUDIN GABRANI 0682259904
ELEKTRIKE , NDRICIM

13ELAL COM

TIRANE, RRUGA ARBAN, VAQARR - TIRANE, ZONA INDUSTRIALE 048 520 036 048 520 037Per ndricim: 0692020645Per elektriket: 0692092511
ELAL.COM është një shoqëri e cila operon në fushën elektrike. E krijuar që prej vitit 1998 dhe me një shkrirje të gjërë në gjithë territorin Shqipëtar, ajo është sot një ndër shoqër...
GJENERATORE, BATERI, SISTEME LED, NDRICIM

14ETS

TIRANA, RRUGA JORDAN MISJA, PRANE ISH UMB 0674053010
NDRICIM

15GIFASH

PATOS, RRUGA PATOS FIER, ISH PARKU I NAFTES 0682232655

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss